Дневен хороскоп за 03 септември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
170
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

27 лунен ден, Луна в Рак/ Лъв

До 19: 30 бг време  Луната ще е в последните градуси на зодиакалния знак Рак и ще отключи, много силни, ярки, бих казала трансформиращи- емоционални преживявания.

Енергията на деня  не винаги ще е лесна, може да ескалират предчувствия, усещания, които да възбудят тревожност.

Хубаво е да се вслушваме във вътрешния си глас  и инстинкти, да действаме в посока, чрез която ще превъртим предизвикателства в полза, а не обратното.

На този етап  емоциите преобладават над  рационални съждения, в такива периоди е хубаво все пак  да не губим по-далечни перспективи на развитие от поглед.

Дребни действия  могат да имат широко и преобразуващо  отражение, в известен смисъл може да се каже, че денят е превключващ…

Можем да надникнем отвъд видимото на случващото се, така че да изберем причинно-следствени връзки  и оптимално подходяща за нас посока.

От днес   и до края на седмицата  важни за нас отношения и партньорски връзки преминават  в период  на своеобразно  изпитание за здравна. Ако днес във вашите отношения  всичко е наред, тогава може да се поздравите и да разчитате на същото и в бъдеще.

Ако преминете в процес  на вид  преоценки- до колко може да разчитате на определени личности, те са лоялни,  искате да останат в живота ви, но трябва да промените нещо, тогава е подходящо да действате още сега, защото в началото винаги по-лесно се влияе, тогава  през следващите няколко дни-  реформите ще са напълно позитивни  и като оздравяващо обновление, дори и това да е било съпътствано от доза напрежение.

Нумерологичен дневен хороскоп

И Дзин оракул за бъдещето

Индивидуален хороскоп, натална карта

Овен, Лъв, Стрелец– изключително емоционален ден за вас правите си равносметки по ключови за вас въпроси, които са свързани с базисна сигурност, която се гради върху семейните отношения, дома,  но и кариерното развитие и други честолюбиви цели. Днес в значима степен разбирате-  до какви резултати води  вашата линия на поведение до този момент, дали предстоят позитивни развръзки, които ще се отразят на кариерното ви развитие  и на хармонията у дома  или пък се налагат по-осезаеми трансформации и рязък завой.  Възможно е да проведете доста емоционални разговори и  подобни срещи, нека това внесе яснота, да ви помогне в избор и в по-далечна перспектива. Ако има някакви скрити процеси, които ви влияят, то те ще бъдат по-вдигнат обикновено, за да вземете мерки.

Телец, Дева, Козирог– информационният поток е много усилен, водите интересни, полезни разговори, в които  понякога ще ескалира своеобразна борба  за надмощие на мнения, така че да отстоите тезата си, интересите си, да не позволите  да бъдете изместени.  В друг случай това са истини, които чувате, изричате, но това има позитивен ефект. Все пак знанието винаги е сила, дори понякога  да не ни харесва това, което сме разбрали.  Може да вземете крайни решения, които да имат по-дългосрочно отражение  върху вашата професионална реализация, доходи или репутация. Ако всичко е добре премислено, значи ще бъде наред. Ако скъсате  връзки или договори,  значи те са изчерпани. Подходящо време   чрез аргументи  да превъртите някои предизвикателства в полза и да излезете победители.

Водолей, Везни, Близнаци– денят е натоварен над средното ниво, възникват ангажименти, които са допълнителни, а понякога и непланирани.  Вие сте силно подтиквани  да защитавате интересите си, да направите преоценки- кого допускате до себе си, защото ви носи ползи буквално и в по-широк смисъл,  кого трябва да отстраните, защото по-скоро ви нанася щети.  Повишени разходи днес са доста вероятни, но  те могат да бъдат и полезни инвестиции, внимавайте чисто финансови въпроси  да не застават между вас и любими хора.  Ако има различия- подходящо е да ги изчистите днес  или това може да се налага, но вие ще определите посоката и изхода.

Риби, Рак, Скорпион- днес може да сте доста емоционални, можете да разчитате на интуицията си над средното ниво, това ще бъде много полезно във взаимоотношенията ви, но не само.  Вие ще определяте тенденциите и емоционалния фон, както за вас, така и за околните, това е сила, но и отговорност.  Не губете крайните си цели от поглед и всичко ще е наред.  На този фон- водите разговори, получавате информация или това са вид прозрения, които засягат важни за вас връзки  и ви показват- какво укрепва и сближава вашите чувства, какво ги охлажда, ще имате достатъчно подсказки в тази посока, ако има различия, те ще са особено видни… Ако всичко е наред- ще може да разчитате на това и в бъдеще, това ще се окаже отличен признак, че цари хармония и разбирателство…