Спечелете лаптоп HP 15S-EQ1048NU от Т-Маркет

9
285
Добави коментар
pgp

Организаторът провежда Играта едновременно и поотделно на трите си подразделения на електронния му магазин, а именно https://tmarketonline.bg/ (за гр. София и околностите) и https://plovdiv.tmarketonline.bg/ (за гр. Пловдив и околностите) и https://plovdiv.tmarketonline.bg/ ( за гр. Стара Загора и околностите). По-долу трите подразделения ще бъдат означавани съответно като Tmarketonline София, Tmarketonline Пловдив и Tmarketonline Ст. Загора.

Всеки желаещ да се включи в Играта трябва да направи покупка от Tmarketonline София, Пловдив или Ст. Загора на минимална стойност 30 (тридесет) лева с включен ДДС (реално заплатената сума след приспадане на всякакъв вид отстъпки).

Ако стойността на поръчката/касовата бележка надвишава един или няколко пъти минималната стойност на покупката, това не увеличава шанса за печалба на участника. Всяка отделна завършена поръчка дава възможност на клиента да се регистрира за участие в Играта. Всяка отделна завършена поръчка дава възможност за нова отделна регистрация.