Дневен хороскоп за 05 септември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
154
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

29-ти лунен ден, Луна в Лъв

Луната в Лъв  ще преминава през последните градуси  на този зодиакален знак  и ще разпали нашите емоции  при комуникации, висока социална активност, среща с любими хора, приятели и т.н.

Желанията са ярки, огнени, така че да получим  повече внимание, любов, да си доставим някакво удоволствие.  Можем да прекараме деня чудесно  като се отдадем на развлечения, хармонизираме партньорските си отношения  чрез  демонстрации на щедрост, добро отношение и т.н.

Днес мнозина ще изразяват чувствата си  по един ярък и запомнящ се начин, който може да остави дълбока   и в повечето случаи позитивна  следа. Припомням, че ние сме в период, през който нашите сърдечни взаимоотношения се обновяват, трансформират, проверяват за здравна. Това правило е валидно и сега.

На този фон- ние може да насочим тези тенденции в една по предпочитана от нас посока и по гореописания начин. Така и ще бъде за всички взаимоотношения, които са надеждни и перспективни.

Мнозина ще ги оздравят  като изразява чувствата си, проявяват повече щедрост към любим човек, както казах вече- намира се време и за развлечения.  Ако връзките са преминали определени граници и са ненадеждни, тогава по-скоро тази аспектация  ще предизвика  разочарования, които могат да засегнат дълбоко някои личности.

При всички случаи- преобладава позитивната енергия, докато Луната е в Лъв, ние се намираме в прекрасен период, през който можем да  порадваме сърцето си, като се отдаде на нещо любимо, обърне внимание на лични желания и прищевки  и ги удовлетворим.  Възможни са по-шумни забавления  в компания и т.н.

Нумерологичен хороскоп за деня

Нумерологичен хороскоп за месеца

И Дзин оракул на бъдещето

Овен, Лъв, Стрелец-  инициативността ви днес може да е много висока,  вие може да се оказвате в центъра от внимание и събития,  а това да повлияе вашето обществено положение и връзки. Може да сте силно концентрирани върху определена личност, която да пали вашия ентусиазъм, желание да се доказвате и ако във вашите отношения всичко е наред, тогава ще преживеете незабравими и запомнящи се моменти. Водите много интересни разговори, участвате в подобни срещи, които пак така повдигат адреналина ви, палят ентусиазма ви.  При липса на достатъчно внимание към вас обаче  или прекалено високи очаквания- много лесно може да се прекрачи определена граница на добрия тон  и да се премине в друга крайност, но ако внимавате, всичко ще е наред. В повечето случаи- прекрасен ден да прекарате приятно в компания, да оздравите партньорски и сърдечни връзки и т.н.

Телец, Дева, Козирог– денят е подходящ  Да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване, във вашия дом и семейство, но не само.  В този сектор от вашия живот в последно време  ескалират много силни страсти, сега е подходящо да ги канализирате в една предпочитана от вас посока.  В този процес може да ви се налага  да обръщате повече внимание на близките си, понякога да водите разяснителни разговори, да обсъждате бъдещи перспективи на развитие. Обмисляте варианти, какво да оставите от миналото в живота си, какво да промените или обновите, дни преди новолунието- вие може да сте на прага на житейски кръстопът… Случващото се сега ще ви покаже вярната посока, според това- кой ви подкрепя, какво не върви- за да го изоставите или промените.. Подобно на товар и зад гърба ви, все едно се разделяте с него. Денят е много подходящ за това.

Водолей, Везни, Близнаци– днес се появяват хора  или това е конкретна личност, която обсебва вниманието ви, пали ентусиазма ви, може да се превърне в повод за много приятни и незабравими преживявания. Осветяват се партньорските ви отношения, важни за вас връзки  и всъщност днес в значима степен може да разберете- дали те се развиват в правилна посока, кои са силните или слабите звена, на какво може да разчитате в бъдеще време.  Днес може да влияете над средното ниво на тези тенденции, възползвайте се и ги насочете в една предпочитана от вас посока. Чудесно признак е, ако днес няма недоразумения между вас и вашия партньор, ескалира голяма вероятност тогава, да проведете доста приятни разговори, да прекарате денят чудесно  и като намерите време за развлечения, като се отдадете на хоби.  Може да чуете думи, които да погалят слуха ви.  Евентуални различия- ще подсказват, че те не са от вчера  и ще изискват рязък завой или по-сериозни мерки, за да се разрешат.

Риби, Рак, Скорпион–  денят е натоварен с множество ангажименти, част от които ще са ви приятни, ще има положителен ефект върху самочувствието ви, ще ви носят морално удовлетворение… Денят е подходящ да материализирате желанията си, да преговаряте за интересите си… Може да обсъждате професионалната си реализация  или да набележите силни и слаби звена, които влияят на финансовото ви състояние, така че да вземете мерки или да направите план, който ще ви подейства обогатяващо и може да спре някои течове.  Въпреки всичко повишени разходи днес са доста вероятни, дори над средното ниво, но могат да бъдат също така неизбежни или целесъобразни… Преоценявате всичко ценно за вас.  Подходящо време да преосмислите приоритетите си, да ги пренаредите по важност, за да не сте толкова натоварени и същевременно да сте високо-ефективни. Помислете как да делегирате повече отговорности…