Дневен хороскоп за 06 септември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
157
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

30 лунен ден, Луна в Дева

Ден преди Новолунието ескалират развръзки, важни и показателни събития, които ни показват дали сме поели в правилна посока в миналото.

Денят не е подходящ за ново начало, но пък можем да материализираме свои желания, това може да се случи спонтанно и следствие на усилия, които сме полагали до този момент.

В друг случай и ако на този етап това е невъзможно, тогава могат да възникнат много интересни хрумвания, идеи, които ще ни подействат обогатяващо в един по-широк смисъл.

При всички случаи- днес преобладават практичните и критични оценки, ние сме здраво стъпили на земята, умеем да защитаваме интересите си, можем да виждаме всякакви недостатъци или слабости и да ги отстраняваме…

Предвид намаляващата Луна, която е в Дева- денят е особено подходящ и над средното ниво за очистителни диети, много по-лесно се отслабва и организмът се детоксикира..

Подходящо е да отстраним от живота си всичко, което отчитаме за вредно или токсично, Луната в Дева ще ни го посочи в ярки краски, въпрос на избор е как ще реагираме.

Нумерологичен хороскоп за деня

Хороскоп за родените на 06 септември

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Овен, Лъв, Стрелец- денят е натоварен с множество ангажименти,но и продуктивен. Може да отхвърлите дела, които са ангажирани вниманието ви дълго време, не са намерили изход и решение и ето, че сега се оформят начини, варианти, развръзки…Може да вземете важни решения, които касаят пари, здраве, бъдещи перспективи на развитие и съобразно това- на кого, какво можете да разчитате.

Телец, Дева, Козирог– инициативността ви днес ще е висока, често ще се оказвате в центъра от внимание, ще можете да сложите ред в хаоса, да канализирате важни за вас събития в посока, която да ви носи по-голямо удовлетворение. Денят е подходящ да укрепите сърдечни отношения, да си доставите някаква радост. Вие определяте фона, както за вас, така и за околните, възползвайте се.

Водолей, Везни, Близнаци– добре се справяте с дела, които могат да допринесат за вашата сигурност в един по-широк смисъл. Можете да хармонизирате и подобрите домашните, семейни отношения, това също могат да бъдат и битови казуси. Могат да ескалират развръзки, които да покажат на кого и в каква степен може да разчитате, какво трябва да направите, за да изчистите евентуални недоразумения, да оздравите важни за вас връзки, ако това се налага. Денят изисква повишена адаптивност, може да имате нужда от почивка или ще предпочитате само компанията на най-близки хора.

Риби, Рак, Скорпион– днес мнозина ще получат интересни известия и предложения, които да разнообразят, освежат вашето ежедневие. Денят е показателен за партньорските ви отношения и важни за вас връзки, може да вземете определящи решения… В значима степен- вие ще определяте вектора на развитие, може да влияете силно на тези тенденции, възползвайте се. Може да получите изненадващи новини, вие също може да изненадате определени личности и в повечето случаи това ще има позитивен ефект за вас.