Дневен хороскоп за 09 септември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
186
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Трети лунен ден, Луна във Везни

Луната във Везни ще ни даде още един ден, още един шанс над обичайното, така че да разчитаме на повече диалогичност, разбиране, да заложим на вид компромис и справедливост, така че да укрепим важни за нас връзки, лични или делови, да проведем конструктивни разговори и преговори.

Най-много възможности получаване, ако успеем да привлечем на наша страна вид опека и одобрение, като проявяваме повишена социална активност, изказваме идеи, желания и намерения, съответно кой да ги подкрепи, с кого да обединим усилия в избрана цел.

При всички случаи- най-силно влияе на взаимоотношенията си или денят е показателен затова на кого можем да разчитаме, с кого трябва да преобразим отношенията си, за да бъдат по-здрави или въобще с кого трябва да прекратим контакт, защото вреди на общественото ни положение, репутация и т.н.

Хороскоп за родените на 09 септември 

Нумерологичен хороскоп за месеца

Партньорска съвместимост според числото на жизнения път

Овен, Лъв, Стрелец– днес няма да ви липсва внимание и компания, може да проведете доста конструктивни разговори, които са полезни за бъдещото ви развитие, може да получите предложения и известия, способни да разширят шансовете ви за развитие или поне ще се превърнат в повод за сърдечна радост, приятни изживявания. Денят е подходящ да укрепите важни за вас връзки и партньорски отношения. Общуването се превръща в проводник на множество знания и възможности. Все пак, ако има нещо тайно, недоизказано или деструктивно в някой ваш контакти, това ще бъде по-видно от обикновено, за да вземете мерки и да го преодолеете… Денят е подходящ да анализирате- с кого да обедините усилия и от кого да страните, за да се предпазите от загуби- чисто финансови или пък морални… Повишени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и целесъобразни.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен, даващи ви възможност да демонстрирате най-доброто от себе си и да спечелите нещо важно за вас. Може да подействат и позитивно на доходите си, ако условията на го позволяват. Подходящ ден да преговаряте за интересите си, да наваксате с евентуални пропуски като текущи ангажименти или на работното място…

Близнаци, Водолей, Везни– това е доста позитивен ден за вас, подходящо време да демонстрирате потенциала си, да бъдете забелязани, да получите нужната подкрепа и одобрение. Днес с по-голяма лекота постигате целите и желанията си, важно е- в каква посока ще влезете тази мощна енергия, която на този етап в залива и надарява с възможности. Подходящо е да се концентрирате върху конкретна задача, да направите нужните стъпки, а звездите ще ви подкрепят. Днес може да разчитате и на доза късмет. Ценете високо хора и обстоятелства, които спонтанно застават на пътя ви и допринасят за благоденствието или чувството ви на щастие. Все пак, ако има някакви тайни или деструктивни процеси, които ви влияят, то Те ще бъдат по-видни от обикновено, за да вземете мерки и да се справите. Не е изключено известно напрежение във вашия дом, след което всичко да се преобрази в една по-позитивна посока, защото се намират варианти, изход или решение.

Риби, Рак, Скорпион– днес може да наваксате с дела, които са изостанали във времето, но са важни за вас, допринасят за вашето благоденствие. Възможни са промени в най-близката ви среда на съществуване, в оптимален случай- вие ще хармонизирате домашната, семейна среда, ще получите повече подкрепа от страна на близките си. Подходящо време да инвестирате в дома си или да извършите преобразования, които могат да имат позитивен ефект за дълго. Хубав ден да създавате и укрепват и връзки, които ще допринесат за вашето благоденствие, да привлечете на ваша страна покровител и т.н., ще имате такава възможност… Появяват се хора или обстоятелства, които ви подкрепят, но може да ви изправят и на прага на житейски кръстопът. Ако някой действа против интересите ви и може да ви донесе материални щети, това ще бъде по-видно от обикновено, за да вземете мерки.