На първа страница в Google

1
155
Добави коментар
soula909
soula909

Ако Вашият сайт се класира на първа страница в Google вие получавате безплатен органичен трафик. В тази статия ще проследим как точно се разпределя трафика от потребителите като се фокусираме основно върху първите места от резултатите. Това, че сте на първа страница е чудесно, но на коя позиция се класирате е много по-ключов момент.
Проучванията на СЕО специалистите доказват че първото място взима 33% дял от цялото търсене на ключовата дума. Ако Вашата страница се класира на челното място на ключова дума с 1 000 месечно търсене, то тогава вие ще получавате средно 333 посетителя на месец от Google търсене. Именно и за това повечето специалисти в сферата на SEO оптимизацията преследват първите три резултата в класирането. Научете за нашия безплатен SEO анализ който предлагаме.

Как да излизам на първо място в Google

Класирането на Вашият сайт на първо място в Google (органични резултати) значително ще увеличи неговата посещаемост от органичния трафик, и ще спечели нови посетители утвърждавайки бизнеса Ви като лидер в своя бранш.
SEO оптимизацията за търсачки е дълъг процес, който освен onsite промени по сайта изисква и много работа извън сайта (off-site SEO), както и отлично познаване на начините по които се работи за постигане на резултати.
Следването на най-добрите принципи относно СЕО оптимизация ще ви помогне да повишите рейтинга на домейна и да го изведете на челни места в търсачките. Без качествено съдържание няма как да се класирате на първа страница в google, затова потърсете ни за оферта SEO copywriting от нашите специалисти по писане на съдържание за Интернет.

На втора страница в Google

Да си на втора страница в резултатите е доста неефектвино, тъй като под 10% от потребителите стигат до нея. Ако потребителя не намери какво иска от резултатите на първа станица по-вероятно е той да направи ново търсене с нова ключова дума. Ако искате да разбере как се класира Вашия сайт, можете да се възползвате от безплатен SEO одит.

Google ads – Платени реклами

Може би вече знаете, че първите резултати на ключови думи с високо търсене са платените реклами предоставени от платформата Google Ads. Тя позволява създаването на рекламни кампании с цена на клик. Истината обаче е, че едва 10% от посетителите кликат на тези реклами, тъй като повече потребители знаят, че това са реклами и не им се струват толкова надеждни колкото органичните резултати.