Най-добре облечените звезди на Венециянският филм фест 2021

1
154
Добави коментар
svetla58
svetla58

78 -ото издание на Венецианския филмов фестивал е тук, за да се полюбуваме на звездния блясък. След модното ревю на Dolce & Gabbana и благотворителното събитие Alberta Ferretti за отбелязване на 1600 -тата година от основаването на града, тоалетите на актриси, модели и международни знаменитости отново блестят на червения килим.

Първата, която откри модното ревю, беше  Серена Роси, в Армани, марка, също избрана от моделите Сара Сампайо , Барбара Палвин и Изабел Хюпърт. Най -очакваната актриса обаче беше Пенелопе Крус, която пристигна във венецианската столица, за да представи Madres paralelas, новия филм на Алмодовар. Испанската дива беше пред светкавиците на фотографите облечена в елегантна черно-бяла рокля Chanel. 

Елеонора Кариси  бе облечена в зелено творение на Pinko, а Бианка Балти  в обемна шафраново жълта рокля Dolce & Gabbana.

Най -очарователните бяха Гая Гоци в Maison Margiela и Грета Феро с рокля от Армани, и двете се бяха спряли на ярко червено червило за завършек на визиите си.

Не може да не отдадем заслуженото внимание и на Тимоти и Зендая, които покориха вечерта с тяхните тоалети.

Тагове
Венеция, звезди, зендая, кино, красота, мода, награди, Папарак, Пенелопе Круз, стил, тимоти, холивуд