Дневен хороскоп за 11 септември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
159
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Седми лунен ден, Луна в Скорпион

Луната в Скорпион ще продължи да ни подтиква да проявяваме по-висока адаптивност, така че да извличаме максимални ползи от текущи ситуации.

Ще забележим, че днес ще проявяваме голяма изобретателност, за да постигаме целите си, може да установи или отключен в себе си- неподозирани до този момент качества или способности и съответни възможности.

И така, денят е подходящ или предразполага- към нови или допълнителни шансове, които сами може да отключим чрез собствената си интуиция, находчивост и инстинкти.

Също- чрез подкрепа от страна на хора, които могат да допринесат за благоденствието ни.

Днес можем да получим уникални, понякога неочаквани сигнали, че можем да разчитаме на определени личности, които ни подават ръка, правят ни интересни или полезни предложения, могат да преобразят живота ни в положителна посока.

Подходящ ден да се доберем до тайна опека или от страна на влиятелна или властимаща личност, ако действаме в тази посока.

Хубаво е да не пренебрегваме вътрешния си глас, той ще е верен ориентир, можем така да идентифицираме скрити на пръв поглед варианти на развитие, ако търсим такива, но също и евентуални опасности…

В дните, през които Луната е в Скорпион ние по различни начини и поводи може да разберем какви промени предстоят или са необходими в живота ни…

Сега можем да ги канализираме в оптимално добра посока.

Днес предстои знаково астрологично събитие- Венера минава в зодиакалния знак Скорпион.Тя ще остане в този сектор до осми октомври, през това време- ще ни подтиква да извършим някакви трансформации, които ще засягат любовта, партньорските отношения, но също- начини на печелене на материални блага. В началото- Венера ще изкара на повърхността всичко скрито, което влияе, след това ще го разбърка и ще изисква едно ново начало, така че мнозина ще преминем през свободна турбуленция, след което- здравите отношения ще станат още по-здрави, а останалите ще се разпаднат.

Хороскоп за родените на 11 септември 

Нумерологичен хороскоп за деня 

Лунен календар за септември 2021г., вижте кои са щастливите ви дни!

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста емоционален за вас,дава ви възможност да се справите с приоритети, които са изостанали във времето, но внасят смут, съмнения, действат ви дестабилизиращо. И така, днес могат да се разкрият пред вас скрити или невидими до този момент шансове, от които да се възползвате. Самите вие ще откриете в себе си, допълнителни качества, висока креативност. Не е изключено днес да получите неочаквана или внезапна подкрепа от определени личности, а това да ви подейства обогатяващо, стабилизиращо и т.н. Телец, Дева, Козирог– денят е прекрасен да оздравите важни за вас връзки, партньорски отношения. Днес ще се радвате на по-широка подкрепа от страна на околните, може да проведете разговори или да чуете новини, които да порадват сърцето ви или да се превърнат в мост към вид удовлетворение, чувство за щастие и т.н.. Подходящо е днес да сте социално по-активни… Вашите взаимоотношения са на път да се трансформират, получавате първи сигнали за тази посока, може да влияете над средното ниво сега, но ако има някои слаби звена, те ще се проявят през следващата седмица, за да вземете мерки и да не позволявате вид недоразумения да застават между вас.

Близнаци, Водолей, Везни– Днес се справяте отлично с текущи ангажименти, можете да направите проби в кариерното си развитие, да преговаряте за интересите си или пък да подействат е позитивно на финансовото си състояние. Денят е показателен в каква посока се разгръща професионалната ви реализация,появяват се нови тенденции, някои от тях ще са като предизвикателства, но такива, които можете да преодолеете и да превъртите във ваша полза. Ако желаете да направите реформи на работното място, да от твърдите авторитета си и позициите си- денят е много подходящ за това. Можете да материализирате желанията си, да получите бонус и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– днес всичко ви се получава с по-голяма лекота, може да разчитате и на доза късмет, така че колкото сте по социално активни, инициативни, толкова по- значими успехи можете да постигнете. Влияете силно на околните, притежавате забележителна интуиция и може да изберете най-добрия подход. Мнозина ще проведат разговори, преговори, които ще оздравят важни за вас връзки, лични или делови. Няма да ви липсва компания и внимание и все ще се намери някой, който да порадва сърцето ви…