Дневен хороскоп за 12 септември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
170
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

7/8 лунен ден, Луна в Скорпион/Стрелец

От днес  и до 16  септември слънцето ще е в орбис на опозиция на наталния Нептун. Това в известна степен ще отслаби нашата воля, може да създаде съмнения- по кой път да поемем, не е изключено тази опозиция да отключи  скрити страхове, реални опасности, но такива, които ще можем да идентифицираме и съответно да се справи с тях…

Все пак знанието винаги е сила, а волята да се откъснем от всичко деструктивно- перманентно ще расте. На този фон  днес и до 10:30 БГ време- Луната ще бъде в Скорпион,  така че ще ни помогне интуитивно, но и  волево  с голяма вътрешна сила и мотивация- ние да превъртаме всички предизвикателства в полза  или пък да набелязваме стратегически път, през който да преминем през следващите дни, защото ще усещаме предстоящите промени, които за всеки като предизвикателство могат да бъдат различни.

През първата част от деня ние можем да се доверяваме на нашата интуиция над средното ниво, не можем да разчитаме на толерантност, а предимно на собствените си сили, целенасоченост и висока дееспособност, която ще се забелязва, ако имаме конкретна цел или пък предизвикателство.

Трябва да знаете, че Скорпион е най-силен, когато пред него предстои предизвикателство или задача за някаква реформа …

Най-лесно правим преобразования в живота си  и важни трансформации, когато Луната е в Скорпион.  Така че ако предстоят такива промени, то те могат да ескалират през това време  или поне ще можем да ги набележим  и т.н.

Към обяд Луната вече ще транзитира  през зодиакалния знак Стрелец, така че в следобедните часове и вечерта- постепенно ще се разгори желание за приключения, позитивизмът ще започне да надделява…

Докато Луната е в Стрелец  ние винаги сме по-склонни да виждаме възможностите, отколкото предизвикателствата, обземани повече позитивизъм, така започваме да привличаме шансове, които към настоящия момент растът с повишена общителност.

Възможно е през втората част от деня и вечерта- да се върнем към стари ситуации, неразрешени спорни въпроси от миналото  и нека това да се превърне в повод- да изчистим евентуални недоразумения  или пък да си върнем нещо изгубено, да реагираме по-добре в този момент- сега, отколкото в миналото…

Хороскоп за родените на 12 септември 

Вижте кои духовни вярвания науката ече припознава…  

Нумерологичен хороскоп за деня 

Овен, Лъв, Стрелец–  през първата част от деня  във вас може да ескалира голямо желание  да се справите с всички предизвикателства, които отчитат е извън контрола си, да ги превъртите във ваша полза. Може да усетите прилив на адреналин, така че скоростно да отхвърлите доста ангажименти, това да доведе до вид удовлетворение, подкрепа от ваши близки  или от хора които допринасят за чувството нещастие или благоденствие.  Все пак сте по-склонни да виждате опасностите,  но и скрити възможности- това ви помага да направите правилен избор, понякога в обективно и сложна среда, в която ескалират съмнения , в личен и делови аспект, тази тенденция може да се съхрани  до 16-ти септември и дотогава трябва да направите някакъв определяш за бъдещето ви развитие избор. Възползвайте се от първите часове на деня, от вашата интуиция, за да предпочетете правилната посока. В следобедните часове и вечерта- може да ви обземе носталгия, може да се върнете към стари приятелства, идеи, желания и т.н.. Оптимизмът постепенно ще започне да пробива, както и вярата във вашите сили, ще расте инициативността ви.

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня  в обкръжението ви ще има хора, които ще ви действат стимулиращо, ентусиазиращо, мобилизиращо в определена посока, така че да действате, а това да се превърне в повод да прекарате часовете приятно  или пък конструктивно. Всъщност не е изключено  да проведете доста интересни или ползотворни разговори, ефектът може да е позитивен за дълго  и да изчисти някои неясноти в отношенията ви, които назряват… Тези разговори са много полезни и за бъдещето ви развитие. В следобедните часове и вечерта  ще трябва да проявявате по-висока адаптивност, може да ви се налага да се съобразявате повече с външни обстоятелства, които ви влияят, ако желаете, така че да хармонизирате най-близка среда на съществуване, включително в дома и семейството или да превъртите някой предизвикателства в полза. Не е изключено стари теми отново да изплуват на повърхността  и нека това да се превърне в повод  сега да ги разрешите .  В друг случай-  може да предпочетете уединението, компанията само на най-близки хора, да прекарате втората част от деня по един по- нетрадиционен начин.

Водолей, Везни, Близнаци–  през първата част от деня се справяте отлично  с  текущи ангажименти, включително такива, които са битови, но могат да подобрят или хармонизират най-близката ви среда на съществуване, в дома и семейството и не само… Успявате да се справите с дела, които са повече по задължение, но допринасят за комфорта ви- генерално. В следобедните часове и вечерта – се появяват хора, които разнообразяват и освежават, вашето ежедневие, вкарват по-голяма динамика в него.  Възможно е личности от миналото  или пък неразрешени въпроси- да напомнят за себе си, така че сега да ги изчистите, да оздравите важни за вас връзки и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– през първата част от деня  вие все още сте в много силна позиция, така че влияете на околните над средното ниво, това може да се превърне в повод да проведете интересни  и в повечето случаи ползотворни разговори, ще привличат и силно вниманието на важни за вас хора, ваши партньори, възползвайте се по оптимален начин  и насочвайте връзките си  в предпочитано от вас направление. Следобед и вечерта- ежедневието е доста натоварено, възникват допълнителни и неочаквани ангажименти, може да са и такива, които сте пренебрегнали преди  и ето, че сега трябва да наваксвате.  Може да ви обземе ентусиазъм, мотивация, да се справите и с дела, които доскоро сте отчитали за извън контрола си. Всички случаи- възникват шансове да наваксате с някои пропуски от миналото, ако има такива, а това може да ви подейства обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл.