Дневен хороскоп за 13 септември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
140
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Осми лунен ден, Луна в Стрелец

Днес ще се раздвояваме между това, което искаме да правим и онова, което е по задължение.  В друг случай- ще изпитваме силен импулс или подтик да се противопоставяме на онова, което ни ограничава, не ни харесва и т.н.

В такива дни- винаги имаме избор, който е определящ, все едно можем да извършим някакви промени, които да се отразят  на текущи ангажименти, на въпроси, които отчитаме за извън контрола си.

При всички случаи- денят не протича по предварителен график, все може да възникне нещо, което да обърка предварителните ни планове,  но в оптимален случай  това ще се превърне в повод  да извоюваме успехи, така че в бъдеще  да не се чувстваме толкова притиснати  от определени обстоятелства…

Докато Луната е в Стрелец  ние имаме възможност да  сглобим една цялостна картина, която ни дава повече посоки и пътеки, така че да получим вид удовлетворение, възможности за развитие.  Склонни сме да забелязваме шансовете, които ще се отключват много повече, ако проявяваме по-висока социална активност и общуване с повече хора.

Общуването днес ще се превръща в проводник на множество възможности. Ако в живота ни   има деструктивни влияния, днес те ще бъдат по-видни, за да вземе мерки и да ги отстраним.

В душата на мнозина напоследък   ескалират  съмнения, които засягат лични или професионални перспективи, така че ако тези опасения са основателни, днес това ще се превърне в повод на преобразования, така че да се изчистим от всичко токсично, което пречи на различни нива от живота ни, може да проявим повече смелост,  находчивост и т.н.

В някои случаи- ще бъдем принудени по външни и независещи от нас причини да действаме точно по този начин.

Денят е изпълнен с предизвикателства, възможности, трансформации, все едно сме в бързо движеща се река  и трябва постоянно да реагираме, за да сме в час със случващото се…

Нумерологичен хороскоп за деня  

Нумерологичен хороскоп за месеца 

Хороскоп за родените на 13 септември  

Лунен календар за септември, 2021г., вижте кои са щастливите ви дни…

Овен, Лъв, Стрелец–  денят е много динамичен за вас, не ви е лесно да се застоявате на едно място, така че  трудно ще се справяте с рутинни ангажименти  и можете все да намирате някакъв начин  как да се занимавате с друго и по-вълнуващо за вас.  Може да проявите висока социална активност, така че да  проведете интересни или полезни разговори, преговори. Общуването може да се превърне в проводник на множество възможности.  Все пак се пазете от напрежение на работното място, дори в дома ви, в най-близката ви среда- общо.  На повърхността днес може да излезе всичко, с което не сте съгласни, предизвиква смут, съмнения, объркване в душата ви.  Използвайте това, за да внесете промени, днес ще влияете на събитията над средното ниво, мнозина ще преобразят ситуацията около себе си  и нека това да е в положителна посока като неговите по-далечни  следствия и резултати от  поглед.

Телец, Дева, Козирог- днес може да ви се налага да наваксвате с дела, които са изостанали във времето, но трябва да се справите с тях. Информационният поток е много усилен, носи ви полезна информация,  а в някои случаи  ще ви сблъска с тайни,  така че ако има скрити процеси, които влияят на бъдещото ви развитие  и приоритетно на взаимоотношенията ви, то днес това ще бъде по-видно от обикновено.  Може да направите своеобразни чистка  на близкото си обкръжение  или ще преосмислите контактите си по различни поводи и според проведени разговори, получени новини и т.н.   Днес представите ви за  определени личности могат да се преобразят, не е задължително това да е лошо, но може да ги опознаете от един невидим до този момент  ъгъл.  Подходящ ден   да укрепите връзки, които допринасят за благоденствието ви.

Близнаци, Водолей, Везни- днес все ще се намират хора, които да разнообразяват, освежават вашето ежедневие. Може да проведете доста вълнуващи разговори, да привлечете на ваша страна  подвиг опека, ако се нуждаете от такава.  Комуникацията  може да обърка предварителния  ви график, така че е хубаво да планувате на момента, за да сте в крак със случващото се. Полезно е все пак да се пазите от недоразумения на работното място, ако има някой, който действа деструктивно зад гърба ви и е способен да ви нанесе щети, включително и чисто материални, това ще бъде по-видно  и ще изисква от вас  да си изработите своеобразна стратегия или пък да погледнете в по-далечното бъдеще, така че да се предпазите   от това някой да предизвика  вид загуби в живота ви.  Дребни действия могат да имат широко отражение върху финансовото ви състояние, професионална реализация, репутация и т.н.  Повишени разходи са доста вероятни, но могат да бъдат и полезни инвестиции.

Риби, Рак, Скорпион–  денят е натоварен с множество ангажименти,  така че може да е изпълнен с леко напрежение, но е подходящо точно сега да бъдете мобилизирани, да постигнете успехи, които ще имат своето позитивно отражение  върху професионалната ви реализация или пък финансово състояние.  Пазете се днес да не се въвлечете в конфликт на интереси  или пък- избягвайте спорове, които едва ли ще стигнат до консенсус, но могат да предизвикат попадане в ситуации предизвикващи загуби, материални или морални…  Денят може да изисква повишена адаптивност от вас, може би да допуснете нещо ново и различно, за да получите различен и по-добър резултат от миналото, отнасящ се приоритетно до кариерното ви развитие, но не само,  също- лични и делови контакти…