Какъв модел мъжки маратонки да изберем

1
196
Добави коментар
onlinemaratonki
onlinemaratonki

Има много варианти на оригинални маратонки, но някои от тях са: ниски маратонки, високи маратонки, кецове и скейтърски маратонки. Ниските модела са мъжки маратонки във формата на ниска обувка, тези, които достигат над глезените. Както подсказва името, скейтърски маратонки са подходящи за скейтборд. Техните подметки се оказват много гъвкави и насърчават прилепването към скейтборда. Подплънките в областта на глезените и на езика на обувката също позволяват висока стабилност при практикуване на този спорт. Плъзгащите се маратонки са по-скоро като чехли. Тези тънки, плоски маратонки за мъже имат предимно еластични гумени вложки, които улесняват приплъзването и често имат логото на марката отстрани.

Водещите спортни марки предлащи оригинални мъжки маратонки

Puma предлага изискани мъжки маратонки с кожена или текстилна горна част. Хастарът и стелката често са изработени от текстил. Етикетът Puma на езика и отстрани на обувката не може да бъде пренебрегнат. В резултат на това купувачът на тези обувки се идентифицира с марката Puma.

NIKE впечатлява с маратонки с аеродинамични подметки, които обещават специален комфорт при ходене. Отстрани някои модели изглеждат като интегрирани вълни. Това придава на мъжките маратонки спортен ефект. Повечето модели NIKE имат декоративни връзки, а не функционални. Както при Puma, логото на NIKE отстрани на обувките привлича вниманието.

Adidas предлага голям брой ниски маратонки. Изборът на цветове е обширен, но по -фин от ярките цветове. Преобладават сини и сиви тонове, както и версии в черно и бяло. Много модели показват плоска подметка, докато други имат един вид подметка на платформа с леко издигане назад. В областта на петата тези обувки са особено стабилни, за да осигурят сигурно захващане. Както при всички артикули на Adidas, трите известни ивици на марката са увековечени.

Още топ марки мъжки маратонки

В допълнение към производителите на спортни стоки, марки като Reebok, Asics, New Balance, Converse също са решили да представят оригинални мъжки маратонки. В гамата си Converse се концентрира върху маратонки с много плоски пластмасови или гумени подметки. Понякога има версия в червено, но са популярни предимно цветове, които лесно могат да се комбинират с голямо разнообразие от дрехи.

Reebok използва кожени и текстилни материали в производството си, които отстояват качеството и издръжливостта на мъжки маратонки.

Моделите на Converse напомнят за произхода на маратонките като платнени обувки. В допълнение към пластмасовата подметка, за горния материал се играе здрав текстил. Връзката е забележима и целенасочена. Етикетът на компанията може да се намери на езика на обувката и на петата.

За разлика от други компании, продаващи оригинални маратонки , New Balance също интегрира странични ципове в дизайна на моделите. Съществуващите въжета имат декоративна функция, особено в тези случаи, тъй като ципът може да се отвори, за да се затегне. Мъжките маратонки, изработени от гладка кожа, също могат да бъдат описани като модерни за тази марка. Те блестят в червено, синьо и черно. Такива привличащи погледа не се нуждаят от лого. Марковите маратонки New Balance говорят сами за себе си. Можете да разпознаете новите балансови маратонки отдалеч по щедро разположената буква N. По-внимателният поглед разкрива обработката на висококачествена имитация на кожа и използването на текстил. Пластмасовите подметки в повечето дизайни са набраздени и следователно не се плъзгат. Що се отнася до цвета, маратонките New Balance са предимно в нюанси на синьо и сиво.

Мъжки маратонки от Asics се различават от другите марки по -специално чрез подметките, които се открояват с копчетата и интегрираните си структури. Горният материал на много модели също е несъвместим, което дава специален визуален ефект.

Заключение:

В днешни дни все повече мъже предпочитат удобството пред стила. Оригинални мъжки маратонки се носят освен с маркови анцузи и спортни комплекти, но и с костюми. В онлайн магазин SportFaster сме подбрали специални колекции от най-известните спортни производители, като ги предлагаме на най-добрите цени. Освен най-новите модели маратонки и кецове за мъже, ще откриете и outlet секция, където ви предлагаме разпродажба на маркови маратонки от изминали сезони. В SportFaster качеството си има цена!

КОМЕНТАРИ