Забавни или Смешни Сватбени Рокли

1
339
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Сватбените снимки  на всички рокли могат да бъдат смешни по различен начин. Най-често се срещат абсурдни примери, когато булката си мисли, че тя изглежда като кралица, а всъщност нейният образ предизвиква съжаление и подигравки. Вторият вариант е, когато булката е обмислила по свой начин  най-малкия детайл и съзнателно е избрала рокля, която прави образът и весел, игрив и забавен с известна ирония. Изглежда просто, но в действителност, ние не можем да контролираме възприемането на нашите рокли от всички наоколо. Така че изборът на сватбена рокля не е лесна задача. Рядко булка иска да превърне своята сватба в цирк, а себе си в клоун. Почти всички придават огромно значение на това, какво ще кажат хората, именно по тази причина булката рядко избират смешни рокли.

Всички публикации в интернет по темата  за смешните булки се свеждат до това – каква е тази глупава и безвкусна булка, че е избрала тази ужасна рокля. Този подход забавлява читателите, които просто искат да се посмеят и да убият времето си в мрежата. balnirokli.com предлага друг поглед върху смешните сватбени рокли, ние ще се опитаме да намерим оригинални решения за смели булки, свободни от страхове и комплекси. Ако искате да добавите към вашия сватбен ден малко изискана ирония, трябва да положите усилия. По-добре да започнем много преди сватбата, може дори и до това, как да намерите своя съпруг. Развийте чувство за стил и разбиране за приятно въз основа на историята на модата, изкуството и дизайна във всичките му форми. Може би тогава всичко ще се окаже най-добрия стил без помощта на стилисти.  Каква е разликата, какво ще си помислят хората? Една забавна рокля ще докаже, че за булката са безразлични сватбените традиции и мнението на познатите. Важното е, да бъде уверена в себе си и да създаде настроение, подходящо за сватбеното празненство заедно, иначе ще изглежда жалка и ще стане за смях.

Идеи за забавни сватбени образи

Всички имаме любими герои и символи, образи, които ни вдъхновяват. Ако обичате приказки, научна фантастика или фентъзи, със сигурност имате в приемете няколко героини. – Лесно е да ги копирате. Но по-добре е да създадете своя собствена героиня. Помислете, какъв бихте искали да бъдете, какви качества притежавате и се опитвате всичко това се олицетворява в сватбения ден. Весел и забавен начин на обличане могат да направят елементи, детайли и обзавеждане. Например, големи панделки, изобилие от цветове, от плат превръщат рокля в костюм на елфска принцеса или нимфа. Понякога към облеклото е достатъчно да добавим  2-3 реалистични пеперуди, за да станем  смешни.

Военна сватбена рокля

Стил милитари много години не  отдава  своите позиции и в близко бъдеще не ще загуби популярност. Дизайнерите активно съчетават военна тема с женственост и романтичност.. В колекциите се срещат рокля с пищна пола от плат с камуфлажен принт. Но да се намери такава сватбена рокля в продажба – задачата е трудна. Ако не може да се купят готови дрехи, остава да поръчате да ви ушият. Съчетаваме камуфлажният принт с дантела, златни копчета и друг декор, който ще се слее по цвят и едновременно напомня за това, което е пред нас, не на войниците от бойното поле, а на булката.

Страхотна рокля за принцеса

Страхотна рокля за принцеса може да изглежда изключително луксозно и изискано, но самият факт, че булката е избрала за себе си образ на принцеса от приказките, прави забавен начина на представяне. За основа можете да вземете рокля на Дисни принцеси или други приказни аристократки, и вече имате готово забавно сватба облекло, което при това е сладко и съвсем не е вулгарно. Изборът на необичайна рокля за булката винаги носи значителен риск, все пак сватбата е важно събитие. Но да изберете стандартно  бяла рокля като на всички, също не е най-добрият изход. Съвременната мода непрекъснато излъчва послания за индивидуалност, като следваме общите тенденции се сливаме с тълпата други булки.

Необичайни аксесоари за сватба

Изход от армията на стандартните булки може да се намери с помощта на невероятни аксесоари. Купете си просто сватбена рокля,подчертаваща фигурата, а оригиналността създайте с помощта на бижута и аксесоари. Какво да купя? Изборът наистина е голям, и зависи от нашите възможности и фантазии. Най – просто- да направи своя начин  необичайно и забавно – масивно колие и истинска корона на височина от 15-20 см, не по-малко! Дали това ще е красиво и едновременно с това забавно, зависи от много фактори. Да Не забравяме, грим, маникюр, колан, булчински воал. Спомнете си историята на сватбената мода, вижте примери, може би, именно извънредно конте ще направи образ на забавен и шик едновременно.

Освен това, да направят сватба по-забавна е възможно с помощта на необичайно оформление на интериора, уникални сувенири, които ще бъдат на масите. А още изпратим оригинални покани на празник, използваме обучени домашни любимци, нови технологии и  приказни герои от театър . Може да се облечете в булчинската рокля във викториански стил с висока прическа, дълги ръкави, но излезте с такава празнична програма, че всичко ще е забавно, и булката ще се окаже изключителен източник на сияние и положителна енергия. Това е много по-интересно, отколкото да се  облича така наречените „голи рокли“ или нереално отворени съоръжения. През последните десет години е булката, толкова пъти избра най-съблазнителните одежди, че това вече изглежда примитивно.