Хъркане- народна медицина

1
227
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Проблемът с хъркането по правило тревожи не самия човек, а околните. Много често хората, които се сблъскват с този проблем, го отричат. Съществуват много съвременни лечения за хъркане, от превръзки до скоби за нос. Тези аксесоари обаче не винаги са подходящи за човек, тъй като често той не знае истинската причина за хъркането си. balnirokli.com ви предлага  ефективни народни средства, които помагат да се справите с хъркането.

хъркане

Масло от Морски Зърнастец

За да се отървете от хъркането, се препоръчва да капнете капка масло от морски зърнастец във всяка ноздра. Има приятен аромат и може да помогне при хъркане, ако е причинено от сух въздух. Понякога се случва ноздрите да са запушени не заради сополи, а заради сух въздух. Това се случва особено често през зимата по време на отоплителния сезон. В продължение на 20 дни капвайте масло в двете ноздри и можете да спрете да хъркате.

Зеле и Мед

За да приготвите сместа, ще ви трябва бяло зеле или неговият сок и мед. Смесете сока с мед или нарежете листата и разбъркайте също. Ще получите хомогенна маса, която трябва да приемате всеки ден на лъжица пред домакина. Бялото зеле съдържа почти целия набор от витамини, които човек трябва да консумира ежедневно. Медът добавя сладък вкус към сместа, а също така съдържа необходимите киселини за нормалното функциониране на тялото.

Изплаквания

Има и друг популярен начин да се отървете от хъркането, който е да изплакнете устата си със специална отвара от дъбова кора и невен. Запарете лъжица невен и дъбова кора в 0,5 вряща вода и я оставете да се запари.

След това течността трябва да бъде филтрирана, охладена и можете да изплакнете устата си с нея. Билковата смес помага в борбата с проблеми с устната кухина, които също са чести причини за хъркане.

Как можем да променим съдбата?Какво да правим ако не ни върви

Почистващата сила на солените купи. Премахване на отрицателната енергия от дома

Защо преди да Умрат Хората сънуват едни и същи сънища?

Портрет по Снимка за Подарък

Продукти за Укрепване на Имунитета

Как да изглеждам като на 25 на 40?Съвети на световни модели

Как да превърнем кълновете от картофи в лекарство?

Лекарят обясни кой не трябва да пие чай

Ако намерите момичето на тази снимка ,вашият IQ е над средния

Френски целувки със Зелен чай- сладка и вкусна рецепта