Дневен хороскоп за 16 септември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
195
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

11 лунен ден, Луна в Козирог/Водолей

До 18:00 БГ време Луната транзитира през зодиакалния знак Козирог, в последните градуси на този зодиакален знак Луната ще отключи в нас забележителна воля, концентрация и мобилизация, които ще ни помогнат да се справим с онова, което сме си поставили за цел.

Така че можем да направим пробив в избрано от нас направление…

Мнозина ще открият в себе си неподозирани до този момент вътрешни сили и способности, и щом са обсебени конкретна задача.

Не са изключени знакови или показателни събития, които касаят кариерното ни развитие, стабилност, просперитет на различни нива от живота.

Ако днес се радваме добро обществено признание или пък получен вид предложение, което касае професионална реализация и не само, това ще е отличен признак, че може да очакваме успехи в бъдеще време.

Като минимум- действията ни днес трябва да допринесат до вид морално удовлетворение, виждаме на накво можем да разчитаме и откъде можем да очакваме добри резултати, шанс за осъществяване на намерения.

Все така сме здраво стъпили на земята, преобладават реалистичните оценки, енергията не е лесна, напротив- мнозина може да усетят вътрешно безпокойство, напрежение, но в повечето случаи това ще ги мобилизира, за да се предпазят от опасност, която може да усещат във въздуха или пък- точно сега е подходящият момент да се превъртят предизвикателства в полза.

Ако това не винаги е така, тогава ще е ясен признак, че предстоят промени, които ще намерят по-подходящ път за бъдещо развитие…

Хороскоп за родените на 16 септември 

Нумерологичен хороскоп за месеца 

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен от множество ангажименти,но и продуктивен . Денят е много показателен за професионалната ви реализация, до какви постижения можете можете да достигнете, какви промени трябва да направите, за да сте по-успешни и перспективни. Чудесен признак е, ако днес направите пробив избрано от вас направление, получите вид предложение, което е пак така свързано с вашата работа или доходи. Чудесен ден да подействат е позитивно на материалното си състояние и да спечелите нещо важно за вас. Ако условията на труд го позволяват, тогава може да получите бонус, повишение и т.н.. Подходящ ден да преговаряте за интересите си. Денят не е лесен, изисква мобилизация, няма да си позволявате отпускане, но може да отхвърлите дела, за които преди не ви е стигало време или мотивация.

Телец, Дева, Козирог– денят е доста конструктивен, изпълнен с предизвикателства, но и възможности, които сами ще създадете. Днес ще имате силата и възможността да извършите някакви положителни промени, които ще ви помогнат да сбъднете съкровено желание, да привлечете по-широка подкрепа и одобрение, можете да укрепите сърдечни отношения, да се сдобиете с власт, буквално И в по-широк смисъл. Колкото сте по-инициативни, толкова по-значими могат да бъдат вашите успехи.

Водолей, Везни, Близнаци– денят не преминава по предварителен график, може да ви се налага да наваксвате с дела, които са изостанали във времето, но ето, че сега- могат да намерят изход или решение. В друг случай- прекарвате деня нетрадиционно, намирате време и за отдих, пред вас се откриват варианти на развитие, особено, ако търсите такива… Звездите изискват от вас да се огледате извън близкото обкръжение, да потърсите един оригинален подход, така че да получите различен и по-добър резултат от миналото. Миналото може да ви застига по различни начини, но и да ви дава някакъв втори шанс. Не са изключени развръзки, след което да прелистите нова страница.

Риби, Рак, Скорпион– информационният поток е много усилен, общуването може да се превърне в повод за преобразования, в повечето случаи позитивни, защото може да привлечете на ваша страна влиятелна или власт-имащи опека, самите вие може да се доберете до по-широко одобрение или да утвърдите авторитета си в колектив. Препоръчително е да сте социално по-активни, за да не пропуснете някой шансове. Не са изключени знакови новини и разговори, които пак така касаят взаимоотношения, които са полезни или пък важни за вас. Подходящо време да укрепите партньорските си връзки. Ако са необходими промени, които да разтоварят евентуално напрежение и различия, това ще се прояви в значима степен днес, насочвайте, ще имате такава възможност.