Банята – вашето скрито бижу | Интериорни съвети

1
154
Добави коментар
hocus
hocus

Всеки ден от нашия живот започва и завършва в едно домашно помещение и това е банята. Или поне така трябва да бъде, ако се смятаме за цивилизовани хора.

Интересен е фактът, че банята в съвременността започва да отстъпва класическата си роля на място за хигиена и все повече започва да изпълнява функцията на будоар. От банята сутрин излизаме не само освежени, но и разкрасени, а вечер не само отмиваме стреса на изминалия ден, но и използваме няколкото минути лично време, за да се отпуснем, да почистим грижливо чувствителните зони на лицето и тялото си, да нанесем вечерната козметика.

Затова е необходимо вътрешната подредба на санитарното помещение у дома да бъде съобразена с най-новите тенденции и удобства за комфортен престой. В WELHOME можете да намерите бързо и на едно място едни от задължителните и някои индивидуализирани аксесоари, които да превърнат вашата баня в истинско произведение на интериорното изкуство.

Класически и стилни или по-скоро закачливи и внасящи настроение закачалки, кош за баня, рафтчета и съдове за подредба на уреди и козметика са част от основното обзавеждане за баня, с които само поставяме началото. Аксесоарите могат да бъдат на поставка (мобилни) или с предпочитание за вакуумно поставяне, за да не нарушаваме покритието на стените. Диспенсърите за сапун и дезинфектант стават все по-предпочитан уред, особено когато стане ясно, че иновациите настъпват и тук и вече можем да се снабдим със сензорен диспенсър за течен сапун. Поставките за тоалетна хартия, за кърпи и др. също са най-разнообразни по размер, форма и начини за поставяне, така че не само да придадат желаната от Вас визия на помещението, но и да заемат най-подходящото за тях и за вас място. И да не забравяме огледалото – дали ще бъде с класическа или обратно – с оригинална и нестандартна форма, козметично огледало, включително увеличително и с осветление огледало – за монтаж на стена или на поставка, то вече е абсолютно задължителен детайл от обзавеждането на нашата съвременна баня. Като допълнителни удобни аксесоари могат да бъдат изброени органайзер за бижута, кутия за съхранение на козметика, дори подходящо избраната постелка за под.