Хороскоп за седмицата 20.09-26.09.21г.

1
315
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Седмицата стартира  с Пълнолуние,  което е на 21-ви септември.  Луната  е в Риби,  а Слънцето е в зодиакалния знак Дева.  Това Пълнолуние  ще ни подтикне силно да си правим равносметки-  кои от нашите желания са осъществими, кои са илюзия, какво трябва да променим в своя подход и ежедневие, за да сме по-успешни на работното място или по-здрави, буквално и в по-широк смисъл.

Ако има нещо деструктивно, с което трябва да се разделим, това ще бъде по-видно от обикновено. Евентуални измами, нечестност, ще бъдат идентифицирани, а ако трябва  да оставим нещо зад гърба си, това ще се случи спонтанно, закономерно, все едно прелистваме нова страница.

Както повечето от вас знаят  по време на Пълнолуние  ескалират важни събития, които много приличат на развръзки,  така че пик от  новини са повече от вероятни.

Същевременно е подходящо  да насочваме, доколкото вече е възможно, защото голяма част от случващото се  движи повече по инерция, все пак  е добре да положим усилия, за да вземем най-доброто от тези дни, то ще има значение като минимум  за следващите около две седмици.

Това Пълнолуние  при тези зодиакални знаци  може да се окачестви като „момент на истината“.

Полезно е  да бъдем максимално отворени  и разбиращи  към всичко, което се проявява в живота ни, за да можем да го контролираме и насочваме.

На 23-ти септември предстои знаково астрологично събитие, след Пълнолунието  Слънцето ще навлезе  в зодиакалния знак Везни  и от този сектор  постоянно ще ни сблъсква с необходимостта  да си сътрудничим, да бъдем социално по-активни, за да се справим с всички предизвикателства  като обединим сили  с хора, с които имаме общи интереси или гледаме в една посока, или пък можем да си бъдем взаимно полезни.  Това ще бъде почти императивно условие  за бъдещ просперитет.  По различни начини и поводи  ние действително ще бъдем принуждавани  да се обръщаме към важни за нас хора, за да си помагаме, за да постигаме по-лесно целите си.

Социалната активност действително ще се покачи в значима степен,  хубаво е през втората част от седмицата  и бих казала през последната част на септември  и почти до края на октомври- ние   да действаме в тази посока, това в значима степен ще ни гарантира, че ще се справим с всички предизвикателства  и дори ще извлечем полза от тях, щом сме в група  по интереси или пък получаваме достатъчно подкрепа и одобрение от страна на хора, които влияят на бъдещото ни развитие.

Както казах вече, но сега го подчертавам, ако не действа не така, ще бъдем силно подтикнати…

За да получаваме тази подкрепа, ще трябва да се съобразяваме повече  с околните, да отчитаме техните интереси, да проявяваме повече диалогичност и разбиране…

И така, навлизаме в период през годината, когато ще се тестват за здравна всички важни за нас връзки.

Приоритетно Везни  отговаря за партньорските отношения, така че това ще се превърне във водеща тема  и ние ще го усетим през тази седмица… Тези партньорски отношения могат да бъдат романтични, но могат да бъдат и делови..

Почти през цялата седмица ще  излизат на повърхността  различни предизвикателства, те може да са под формата и на изненада  и ще ни показват  до колко можем да разчитаме на човека до нас, дали той е лоялен  или ни нанася морални, понякога и финансови щети.

Ако връзките се нуждаят от обновление и промяна, ако има скрити процеси, които влияят, тогава това ще бъде по-видно от обикновено  и ще се превърне в повод ние да изправим  тези слабости, за да заздравим приоритетни за нас контакти.

От една страна  ние може да се почувстваме  дестабилизирани от ненадеждни връзки, но от друга страна  нарастващото желание да ги подобрим  ще се превръща в стимул  да надграждаме, прогресираме  онези отношения, които са перспективни  и имат място в бъдещето ни развитие.  Определени  лица  ще ни действат доста стимулиращо, ентусиазиращо, ще отключват собствената ни и повишена инициативност..

Ако през тази седмица всичко е наред във вашите отношения,  това ще бъде отличен признак и може да разчитате на същото и  занапред.  По отношение на паричните потоци- през тази седмица ескалират промени, част от тях ще бъдат изненадващи, не винаги благоприятни,  но промяната е предизвикателство, също и шанс…

Трябва да се пазим от  рискови действия които могат да ни нанесат щети. В глобален аспект-  не е изключена своеобразна турбуленция,  която да се отрази на  курса на валутата,  банките и т.н.

Хороскоп за седмицата 20.09-26.09.21г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 20.09-26.09.21г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 20.09-26.09.21г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 20.09-26.09.21г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 20.09-26.09.21г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 20.09-26.09.21г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 20.09-26.09.21г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 20.09-26.09.21г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 20.09-26.09.21г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 20.09-26.09.21г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 20.09-26.09.21г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 20.09-26.09.21г. Зодия Риби