SALOMON Оригинални Маратонки GTX – SPORTFASTER

1
197
Добави коментар
onlinemaratonki
onlinemaratonki

Оригинални маратонки SALOMON

Историята на Саломон започва в малка работилница,скрита в порутена къща в центъра на Анси, във френските Алпи.

КРАТКО Година на основаване: 1947 Основател на компанията: Франсоа Саломон Централен офис: Анеси Брой служители: около 2800 Годишен оборот: около 800 милиона евро Спорт: зимни спортове, на открито, бягане СЪВЕТ: Намерете намалени артикули от SALOMON в категорията на марката: SALOMON SALE

ПРИЧИНИ ЗА ИЗБОР НА САЛОМОН

Награди: Salomon получи така желаната награда ISPO за разработването на фрирайд ски обувки QST Pro 120. Защита на околната среда: Всяка година на всеки милион евро продажби трябва да се отделят 20 процента по-малко въглерод. Честност: С всеки продаден продукт клиентът може да види съответните екологични характеристики. ПОПУЛЯРНИ МОДЕЛИ НА ОБУВКИ SALOMON Speedcross: леки, силно омекотени пътеки за бягане SALOMON XA Pro: Стабилни, водоустойчиви пътеки за бягане със средна възглавница SALOMON Senseride: Стабилни, силно омекотени, водоустойчиви маратонки за бягане.

 SALOMON – ОБУВКИ И СПОРТНА ОБЛЕКЛА

В началото на 90-те години компанията открива и други спортове освен ски. Френската марка започна с туристически обувки, последвани от обувката XA за пътека през 2001 година. Сега Salomon произвежда спортни облекла за бягане с еднакво голям успех: Те включват пътеки за бягане, туристически и трекинг обувки и подходящите спортни облекла.

Пътеки за бягане и туризъм с високотехнологичните подметки Salomon Contagrip станаха незаменими на пазара. Независимо дали искате да се изкачите на планината в Алпите или да се свържете с природата на поход в гората: С дрехи и обувки за изпълнение от онлайн магазина на Salomon в Keller Sports вие сте оптимално подготвени. Якетата и панталоните Salomon са отблъскващи вятъра и водата и дишащи. Функционални тениски, които ви карат да изглеждате небрежно и поддържат тялото ви комфортно хладно. Да оставиш стреса и скоростта на ежедневието зад себе си и накрая да ти даде времето на открито, което прочиства главата ти. Целта на марката е да играе с правилата без предразсъдъци.

Под новосъздаденото и ребрандирано лого на Salomon с главна буква „S“ през 2013 г., този мотив е съкратен до „TIME TO PLAY“. Производителят на спортни стоки Salomon отговаря на репутацията си като пионер в планинския спорт не само заради миналите си постижения – във вътрешния изследователски отдел „S / LAB“ в Центъра за дизайн на Анси, спортисти, инженери и дизайнери работят заедно по иновации като „якето S / LAB Motion Fit 360“ или иновативни маратонки за бягане като серията „S / LAB SENSE 7“.

Марката Salomon популяризира топ спортисти и спонсорира големи състезания по бягане. Традиционната компания също е експерт по отношение на функциите и техническото оборудване в производството на обувки. Днес над 120 добре известни професионални спортисти и екстремни спортисти са на път за Саломон, включително фрийрайдърите и зимните спортисти Коди Таунсенд (САЩ), Никола Вюиние (Швейцария) и Александър Питин (Франция), но също и най-добрите бегачи в планината и пътеките като Килиан Джорнет (Испания), Рики Гейтс (САЩ) или Райън Сандес (Южна Африка).

КУПИ ОНЛАЙН SALOMON ОТ SPORTFASTER

В SPORTFASTER ще намерите различни избрани спортни статии от Salomon от спортните зони на открито, зимни спортове и бягане за жени и мъже.

Туристически обувки: Направете нови турове, намерете своя перфектен чифт туристически обувки Salomon. При взискателни обиколки средно високите модели са добър избор, тъй като ви предлагат подкрепа и поддържане на глезена. Обувката Salomon X Ultra 3 GTX, която има иновативна производителност Salomon GORE-TEX®, е лека, водоустойчива и дишаща. Трекинг обувки: Трекинг обувките се нуждаят от висок, твърд вал за здраво задържане. Леките модели Salomon Sports като XA Pro3D GTX туристическа обувка ви придружават през горещи климатични условия и уютни, топли обувки предпазват и затоплят краката ви в алпийските региони. Външни панталони: Леки, здрави, с оптимална подвижност, водоотблъскващи и изработени от мек черупков материал. Якета на открито: водоустойчиви, разтегливи, с множество мембрани, устойчиви на вятър и оборудвани с топла подплата. Дрехи за бягане: функционални ризи, чорапогащи и къси панталони. Ски облекло: Оптимизирана топлоизолация, отблъскваща вятъра и водата, с вентилационни системи, активно управление на влагата чрез технологията AdvancedSkin ActiveDry – за ски якета и ски панталони.