Дневен хороскоп за 20 септември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
218
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

14/15 лунен ден,  Луна в Риби

Луната клони към Пълнолуние,  така че днес и утре ще ескалира достатъчно важни или показателни събития, които ще ни покажат важни тенденции  свързани с професионалната ни реализация, финансово състояние, сигурност- на различни нива.

В този процес, ако има нещо тайно, ерозивно,  то ще бъде по-видно от обикновено, със съответните последици.

Разделяме се с илюзии, там където ги има, евентуални манипулации и вид нечестност  ще продължат да ескалират, но ще можем да ги идентифицираме по-лесно.  Днес можем да достигнем до своеобразни прозрения, следствие на научено, събития, интуитивни прозрения. Можем да достигнем до дъното на истини, или да преживеем  емоции, които да оставят траен отпечатък  в съзнанието ни.

Денят е много подходящ  да набележим варианти на развитие,  ако се нуждаем от такива, можем да забележим невидими до този момент „ аварийни изходи“ и вид решения, особено, ако търсим такива.  Възможни са ярки  или неспокойни, показателни сънища…

Нумерологичен хороскоп за месеца

Хороскоп за родените на 20 септември

Оракул на съвместимост според нумерологичното влияние на имената

Овен, Лъв, Стрелец–  пред вас могат да се разкрият  невидими до този момент възможности, от които да се възползвате и които ще ви подействат обогатяващо. Същевременно, ако в живота ви съществуват скрити и ерозивни процеси, които влияят на различни нива от живота ви, от кариерно развитие  до домашни и семейни условия на съществуване, то това ще бъде по-видно от обикновено  и нека да се превърне в повод да вземете съответни мерки. Едно от най-ценните обстоятелства сега за вас е, че можете да надникнете зад кулисите, да откриете първопричини на случващото се, така че е по-лесно да влияете, насочвате, контролирате бъдещи тенденции на развитие.

Телец, Дева, Козирог– информационният поток е много усилен,  може да проведете важни  или определящи бъдещото ви развитие разговори. Пик от  новини  ще ви покаже по-далечни перспективи на развитие, може да ви разкрие тайни, но и скрити до този момент възможности, от които да се възползвате. Подходящо време да се стремите да укрепвате важни за вас връзки, които ще се превръщат в мост към успехите ви, но също така и да се дистанцирате от други, за които ви става известна, че са проводник на вид нечестност и дестабилизация… Ще получите достатъчно подсказки в тези посоки.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е важен  или показателен  за професионалната ви реализация и финансово състояние. Днес може да произтече достатъчно съществено събитие или  да проведете подобни разговори, да чуете новини, които ще ви покажат на какво можете да разчитате.  Същевременно днес е подходящо да бъдете по-инициативни, така че да защитите интересите си и да се представите в оптимално позитивна светлина, усилията ви може да означават много и да имат широко отражение. Чудесен признак ще е ако днес  получите финансова или морална подкрепа, денят ви действа по-скоро обогатяващо, отколкото- разходи  да преобладават  и т.н.  Препоръчително е своевременно да отстранявате евентуални течове, да не поемате големи рискове. Пред вас могат да се оформят невидими до този момент  шансове за обогатяване.

Риби, Рак, Скорпион-  днес влияете на събития и тенденции над средното ниво, това е сила и отговорност, защото крайните резултати,  зададени тенденции и събития  от една страна имат широко отражение,  а от друга в значима степен ще зависят  от вас. Ще имате много силна интуиция, ще усещате как да действате оптимално правилно и стратегически, така че да привлечете на ваша страна влиятелна или власт имаща опека, да проведете конструктивни разговори, да намерите начин  да наложите вашето мнение… Вечерта са възможни показателни сънища.