Топ идеи за подаръци за запален ловджия (Оригинални, Аксесоари, Сувенири)

1
190
Добави коментар
Neostyle
Neostyle

Няма да сгрешите, ако избирайки подаръка на дадена личност, винаги се съобразявате с нейните или негови интереси и най-големи страсти в живота. Така например, ако познавате ловджия, винаги можете да отидете на рождения му ден с нещо тематично или свързано я с гората, я с оръжието, което прилежно пази, окачено на стената, а защо не и с интересни приспособления, нужни за обработка на плячката. Днес ви предлагаме нашата специална селекция с идеи за подаръци за запален ловджия. Вижте какви оригинални аксесоари и сувенири можете да закупите директно от нашия достъпен и винаги зареден със страхотни стоки онлайн магазин за изненади.

Подаръци за запален ловджия

Ако вашият ловджия е истински запален по хобито си, просто няма начин да отидете с дреха или нещо практично на неговия празник. По-добре му подберете нещо наистина, което символизира голямата му страст. За запаления ловджия предлагаме великолепен античен пистолет на поставка, за да се знае кой какъв е вкъщи, а и за да има следа и неговата същност в домашния интериор. Можете да заложите и на специална кутия за вино Ловец Номер 1 с надпис и пожелание за още повече успехи в гората и закачливо послание. Другият подобен вариант е чашата на Ловеца, с която може да си пие както чая у дома, така и бирата, докато е на лов. Последната ни идея за подарък на запален ловджия е тази страхотна статуетка на мечка. Мечката символизира изцяло страстта на ловуването, а и е наперена и гледа кръвожадно точно като всеки ловец!

Оригинални и уникални подаръци за ловджия

Продължаваме с тематичните предложения за запаления ловджия. Няма значение дали става въпрос за имен ден, рожден ден или юбилей. Декорацията за дома, напомняща за волната душа и страстта на ловеца, винаги ще свърши работа. Предлагаме ви следните варианти: декоративна пластика мечка с огромна мечешка глава, защото ловците обичат интериора, украсен с глави на животни, или декоративна пластика лъв, защото ако лъвът е царят на животните, то ловецът често се чувства царят на гората. Другите подобни оригинални и уникални подаръци за ловджия от нас са герб на стена с мечове и декоративен глобус, защото ловецът е и вид пътешественик и не по-малко обича свободата и държи на силата на духа като всеки странстващ из кътчетата на планетата ни.

Подаръци за мъж ловджия

Щом ще предлагаме мъжки ловджийски подаръци, значи ще имаме и подаръци за жени с такова хоби. Съвсем не ги подценявайте дамите, защото сме виждали не малко от тях наравно да стоят с мъжете и повече яребици да обстрелят дори! Но да се върнем първо на подаръците за мъже ловджии. Предлагаме ви следните интересни варианти: подаръчен комплект за мъж Jack Daniels в джобен вариант, защото ловджията много багаж не обича да носи, а и му е неудобно с чанти под ръка да върви, както и декоративна фигура глиган – животното, което най-напред навява мисъл за ловуване и суровия живот в гората. Можете да изненадате своя близък и с декоративна фигура Зевс, държащ копие, навяващ съвсем асоциации с първобитните хора, които именно чрез лов са се прехранвали. Последната ни идея е декоративна фигура на елен с поставка за бутилка, защото благородното животно обикновено е топ целта на всеки уважаващ себе си ловец.

Подаръци за жена ловджия

Стигнахме до женския ни арсенал от подаръци за маниаците на ловуването. Започваме с една нежна и изключително деликатна декоративна фигура на елен. Вашата близка може да я сложи в спалнята, в хола и дори в антрето, за да напомня за себе си. Разполагаме и с интересна чаша за чай с капак за бързо приготвяне на топли напитки, дори и на вън, дори и докато ловуваме. А освен това, нашата чаша за чай е с красиво златно сърце в долната си част! Дамите ловджийки обикновено си падат по дивечово месо, а на него му трябва добра марината, за да се сготви добре. Вземете за подарък стилен комплект за подправки на стойка от дърво! Отново в духа на кулинарните заложби на вашата близка, запалена по ловуването, предлагаме и комплект ножове с пълен набор от аксесоари за обработка на всякакъв тип месо (дори собственоръчно хванатото).

Най-хубавите подаръци за ловджия от Neostyle

Идва ред и на традиционната ни класация с топ 4 предложения от Neostyle. Специално за ловджиите разполагаме с уникална селекция този път. Заложете на някоя от тези оригинални идеи: Икона на Свети Георги Победоносец, касичка слон от злато, за да събира там парички ловджията за ново оръжие, луксозна пластика не с една, а с няколко глави на мечки и страхотна статуетка рогът на изобилието, за да има винаги сполука вашия приятел, когато е на лов!

Подаръци тип ловни аксесоари

Разполагаме и с няколко доста добри идеи за подарък на ловджия, които пристигат под формата на ловни аксесоари. Е, нямаме истинска пушка, но пък имаме антична пушка на поставка. Уникална изработка и страхотен акцент за всеки интериор. Можете да заложите и на оригинална картина с пистолети, а защо не и на почти истински (само на вид) германски пищов отново за украса на хола? Имаме дори и голям трофеен нож с настолна поставка, от който тръпки биха го побили даже и домашното куче…, та макар и да е ловно!

Подаръци тип сувенир за ловци

Категорично обаче ловджиите обичат сувенирите. Това са им любимите подаръци, защото по един или друг начин се свързват с техните собствени ловни трофеи. При нас можете да намерите огромно разнообразие от сувенири на ловна тематика. Започваме с декоративна фигура на слон като символ на една голяма мечта – вместо лов истинско сафари в джунглата сред още по-озверели обитатели. Можете да изненадате своя близък ловец и с декоративна фигура на котва, за да им отправите предизвикателството от лов да се пробват и с риболов? А защо не и масивна декоративна статуетка на орел или огромна статуетка на глава на бик с мощни и изпъкващи на фона на всеки интериор златни рога?

Както виждате при нас можете да намерите подаръци за всеки, дори за хората, които живеят за лова и са страстни ловци! За повече идеи за интересни мъжки и дамски подаръци, разгледайте и другите ни материали с насоки за топ изненади, които да направите на своите близки.