Дневен хороскоп за 21 септември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
183
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Луна  в Риби/Овен, Пълнолуние

  Днес сме под влияние на Пълнолуние,  така че ще продължат да ескалират развръзки, показателни събития, които ще имат отношение или вид отражение-  върху професионалната ни реализация, кариерно развитие, сигурност- на различни нива.

В този спектър от голямо значение ще бъде- на кого и в каква степен можем да разчитаме, ако до нас има закрилник  или сме успели  да утвърдим позициите си в колектив, радваме се на вид опека,  ако всичко е спокойно и наред  на работното място, това ще е отличен признак  и можем да разчитаме на същото и в бъдеще време.

Ако съществуват признаци за трансформации, борба за власт, тайни и ерозивни процеси, тогава през следващите седмици и дори месеци- ще трябва да се адаптираме към това обновление, ако това е невъзможно, тогава ще трябва да прелистим нова страница.

С навлизането  на Луната в Овен нашият адреналин рязко ще се покачи, както и нашата борбеност, инициативност, склонност да влизаме в битки, за да излизаме победители…

Не можем да разчитаме на кой знае каква толерантност през деня, напротив- през първата част от деня  мнозина ще се въвлекат в словесни двубои, може да ескалира напрежение  до степен на конфликти, които ще пренаредят пластовете в колектив  или във вид взаимоотношения.

Така едни ще излязат лидери, ще  защитят интересите си, други- ще трябва да се съобразяват с тях, могат да бъдат изместени  или да претърпят  загуби  следствие на  противопоставяне на воли,  интереси и т.н.

Денят може да се окачестви като доста напрегнат, ще   извличат ползи онези, които могат да разчитат  на своите качества и  управленски способности, или пък, ако нямат сили за това, то обединят  своята енергия с тази  на друга личност, под чиято опека могат да попаднат.

Днес от “нищо  може да стане нещо“,  хубаво е да бъдем по-внимателни, за да избегнем напрежение или усложнени ситуации, които са с повече диалогичност  бихме могли да си ги спестим.  Нека тази мощна енергия бъде канализирана в посока- повишена инициативност, която да очертае по-добри   перспективи на развитие, защото сме демонстрирали какво можем, защото сме успели да наложим авторитета си в колектив или пък да привлечем на своя страна  влиятелна особа, която да не действа  позитивно  да сме под нечия протекция…

Това са възможните варианти и всеки сам ще си избере своята стратегия…

Таро-отговор на въпрос

Нивото на само-съзнание определя до каква степен сме марионетки на съдбата

Хороскоп за родените на 21 септември

Овен, Лъв, Стрелец– днес инициативността ви ще е много висока, възможно е в близкото ви обкръжение да има хора, които повдигат адреналина ви, подтикват ви да бъдете по-дейни, така че да се докажете в колектив, да извоювате лидерски позиции, да привлечете опека  или пък- за да направлявате сами житейския си кораб, но това ще изисква  да влезете в своеобразна битка, така че да изпреварите конкуренция. Денят е подходящ да обедините усилия с хора, които могат да ви подействат стабилизиращо, да си бъдете взаимно полезни  и т.н.  Евентуални конфронтации и конфликти  едва ли  ще доведат до нещо конструктивно, имайте го предвид, така че дори и да се почувствате предизвикани в някои ситуации, хубаво е съзнателно  да канализирате тази енергия  в нещо конструктивно, което ще демонстрира вашите качества. Същевременно- могат да се появят хора, които да ви подадат ръка и действително да ви бъдат много полезни, Ако вие се концентрирате в тази посока.

Телец, Дева, Козирог– днес все ще излиза нещо, което ще може да обърква предварителните ви планове, така че е хубаво да планувате на момента, за да сте в час със случващото се. Денят е показателен  за професионалната ви реализация, какво ви помага или пречи в това направление. Пред вас могат да се разкрият алтернативи на развитие, те няма да бъдат случайни, а следствие на преговори или шансове, които сте оформили преди това  и сега застават на пътя ви. Можете да наваксате и с изостанали  задачи. Пазете се от конфликти на работното място, които могат да предизвикват загуби. Все пак повишени разходи са доста вероятни.

Водолей, Везни, Близнаци–  информационният поток днес е доста усилен, водите дебати, които в оптимален случай ще ви помогнат да привлечете на ваша страна важна личност, която влияе на бъдещото ви развитие, когато става въпрос за професионална реализация. В личен план- може да водите разяснителни разговори с любими хора, които да изчистят евентуални недоразумения,  които ще ви помогнат да гледате в една посока, така че да си бъдете взаимно полезни. Ако това е невъзможно, ако различията между вас са прекалено големи, тогава днес ще се въвлечете в конфликти, които ще изкарат на повърхността доста истини. В някои случаи това ще се превърне в повод да скъсате връзки или договори, които са изчерпани.

Риби, Рак, Скорпион–  денят е натоварен с множество ангажименти,  понякога над средното ниво, защото трябва да балансирате между текущи задачи за изпълнение и допълнителни, които са като изискване  или са се натрупали във времето… Това може да се и лични приоритети, които не бива да пренебрегвате. Каквото и да е, хубаво е да се пазите от нервно напрежение,  също- спонтанни реакции, които по-скоро ще нанесат щети.  Днес по различни поводи си правите анализи-  кой ви носи ползи или пък загуби, буквално и в преносен смисъл, нека това да се превърне в повод да вземете съответни мерки.  Повишени разходи са доста вероятни, но те могат да бъдат  целесъобразни или неизбежни инвестиции. Важното е, да се пазите от влияния, конфликт на интереси, които ще бъдат със съмнителен изход.