Заснемане сватби и събития с дрон. Изберете професионалистите.

1
151
Добави коментар
internetreklama45
internetreklama45

Искате професионално заснемане на сватби и събития с дрон?

Предстои Ви важно събитие и искате да запечатате всеки момент? Не искате да наемете множество фотографи, които да притесняват гостите? А замисляли ли сте се за фото и видео заснемане с дрон?

Разчупете стереотипите и създайте един впечатляващ спомен.

Няма значение дали организирате моминско парти, сватба, детски рожден ден или кръщене. Заснемането с дронове е подходящо за всеки случай и повод. Дори за важни бизнес събития, продуктови представяния, конференции, видео репортажи и други.

Дроновете са компактни и позволяват на операторите да заснемат красиви и обширни кадри от птичи поглед. Имат голяма маневреност и създават изключително драматични ефекти. И най-хубавото е, че могат да уловят всеки един малък детайл и да му вдъхнат емоция.

Заснемането с дронове, може да Ви изглежда лесно, но за да бъдат кадрите впечатляващи трябва много умения и усет към малките детайли.

Затова ние от Ds Drones можем да Ви предложим не само висококачествена техника, но и голям професионализъм. За разлика от другите, нашата цел не е просто да Ви вземем парите и да направим няколко кадъра, а да допринесем за Вашия празник или събитие.

Затова винаги Ви обръщаме индивидуално внимание и се стараем да разберем всичко за Вашата сватба или събитие. Обърнете внимание, че за заснемане сватби и събития с дрон от изключително значение е локацията и метереологичните условия.

Какви са предимствата на заснемането с дрон?

Видеа и снимки с високо качество и резолюция;
Зашеметяващи кадри от всички ъгли.
Нестандартна гледна точка на локацията и събитието.
Улавяне на всеки един детайл и създаване на незабравим спомен.
Идеални за групови събития, където е задължително спазване на Covid-19 мерките.
Допълнение към традиционната фотография за създаване на видеоразказ.