Хороскоп за 22 септември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
162
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

17-ти лунен ден, Луна в Овен

Слънцето е в последните градуси на Дева, Утре ще премине в Везни, така че изтича 1 енергийна програма, която много скоро ще бъде заменена от друга с нови приоритети, които ще изискват да обединяваме усилия в определена посока, за да постигаме по-лесно целите си, да бъдем социално по-активни.

Това послание ще важи в различна степен до пролетта на 2022 година, а както много пъти съм казвала- в началото винаги по-лесно се влияе.

Луната в Овен днес ще действа позитивно на тонуса ни, ще бъдем по-борбени, пробивни, позитивни.

Същевременно- ще сме по-склонни да влизаме в битки, за да доказваме себе си, отстояваме правата и интересите си.

Можем да очакваме по разгорещени дебати, понякога и конфликти на интереси, в този процес е целесъобразно да търсим съмишленици, а не толкова да се противопоставяме. В повечето случаи- превключващ ден, когато може да оставим нещо зад гърба си и чрез собствените си действия да променим – бъдещи перспективи на развитие.

Припомням, че докато сме под влияние на Луна в Овен ние в значима степен- влияем на събитията, неслучайно това е ден, който винаги може да се квалифицира като ново начало, независимо дали Луната е нарастваща или намаляваща, но това начало се определя от нас самите, в този случай- способността ни да създаваме и укрепваме връзки, да защитаваме тезата си аргументирано,да избягваме конфликти, които по-скоро ни нанасят загуби…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е позитивен за вас, подходящ да се докажете, да постигнете успехи, които ще ви изведат на преден план като лидери и със съответните позитиви. Влияете силно на околните, можете да направите проби в избрано от вас направление.. Избягвайте само да се въвличате в конфликти, които могат да ви донесат щети. Концентрирайте се върху укрепване на връзки с хора, които могат да се превърнат в мост към вашите успехи.

Телец, Дева, Козирог– денят не протича по предварителен график, подходящо време да наваксате с дела, които може да са изостанали във времето или пък- може да се обградите само с близки, да прекарате деня по един нетрадиционен начин, за да се разтоварите от напрегнато ежедневие. Въпреки всичко- стари теми могат да напомнят за себе си, действайте различно, за да получите различен и по-добър резултат от миналото, пазете се от конфликти, които едва ли ще имат някакъв позитивен резултат. Анализи на миналото са много полезно…

Водолей, Везни, Близнаци– информационният поток е много усилен, не ви липсва компания, водите интересни дебати, които освежават и разнообразяват ежедневието ви, внасят яснота във важни за вас отношения. Използвайте деня, за да изчистите евентуални недоразумения… Същевременно е важно да избягвате конфликти, заложете на гъвкавостта в общуването, за да получите по-добър и желан резултат… Като минимум разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен, отхвърляте дела, които са натрупани във времето и ето, че сега имате достатъчно енергия, за да се справите… Може да ви се наложи да защитавате интересите си, направете го умерено като балансирате между ваша гледна точка и тази на отсрещната страна, така ще спечелите нещо важно за вас или поне ще се предпазите от загуби. Възможно е да изпитате леко нервно напрежение, ако не канализирате тази мощна енергия в правилна посока.