Дневен хороскоп за 23 септември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
131
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

18-ти лунен ден, Луна в Овен/ Телец

 Днес Слънцето не влиза в зодиакалния знак Везни, това е знаково астрологично събитие, което през следващия около месец  ще ни фокусира силно върху партньорски отношения, важни за нас връзки.

Много бързо ще усетим тази тенденция, защото в обкръжението ни  ще се появи и личност, която ще ни оказва забележително влияние или пък- по различни поводи ще установяваме, че сме по-силни, когато сме заедно, може да не се налага да се съобразяваме с другите над средното ниво, така че ще впрегнем  усилията си в посока да си сътрудничим, да получаваме подкрепа и одобрение..

Навлизаме във важен период относно нашите отношения, които се променят и сега е много подходящо  да ги обновим, оздравим, това ще има значение и за следващите месеци…

До 16:00 БГ време  Луната е в Овен, до тогава ще продължи да действа позитивно на нашата инициативност, борбеност, отлични възстановителни сили.  Ще имаме възможност- да се доказваме в колектив, да намираме хора, които да ни подкрепят  и съответните позитиви.

Като минимум-  общуването ще е повод  да се разтоварим,  да прекараме часовете по-приятно, ще допринесе по различни начини  за чувството ни на щастие.

Въпреки всичко-  вероятността от спорове  и конфликт на интереси се запазва през целия ден, но  в късния следобед и вечерта  тази тенденция ще се усили.  Нека това да се превърне в повод да изчистим различията с определени  лица, а ако това е невъзможно, тогава да ги отстраним от пътя си, за да не ни нанасят щети и в бъдеще време.

По-практични настроения постепенно ще ни обземат, чисто финансови приоритети  все повече ще надделяват и ще се превръщат във водеща тема, на която можем да влияем по гореописания начин…

Имаме най-мощния имуностимулант в света

Хороскоп за родените на 23 септември

И Дзин оракул на бъдещето

Индивидуален хороскоп, натална карта

Овен, Лъв, Стрелец-  до 16:00 БГ време  вашата социална активност е много висока, вие сами  привличате онова, което най-силно желаете, чрез инициативността си  се превръщате  в лидери или сте в център от внимание. Общуването- ще допринесе  за по-широка подкрепа, оздравяване на връзки, получаване на ценна информация, успешно проведени преговори и разяснителни разговори.  Същевременно- не всички ще са чак толкова доброжелателни  или пък  при наличието на различия между вас и важни за вас хора-  те ще ескалират  и могат да се превърнат в конфликт, да се преминат определени граници на добрия тон, тази тенденция може да нарасне в късния следобед и вечерта, когато следва да сте по-внимателни.

Телец, Дева, Козирог– почти през целия ден  вие се разпилявате между различни  ангажименти, но това може да се превърне в повод да наваксате с някой изостанали дела, да обърнете повече внимание на себе си, на близките си. Ако търсите алтернативен развитие , днес те могат да се оформят пред вас по различни начини и поводи. Навлизате в нов период, който ще се отрази на професионалната ви реализация или ритъм в ежедневието, Хубаво е днес да направите първи крачки  или пък някакъв избор, защото някой от вас  може да се изправят пред такъв.

Водолей, Везни, Близнаци– през първата част от деня   водите интересни разговори, ще се намират хора, които да ви ентусиазират, въодушевяват, ще ви помагат, ако се нуждаете от това.  Може да проведете  важни  преговори, които ще имат широко отражение  за бъдещото ви развитие и осъществяването на вашите планове.  Навлизате в нов период относно вашите отношения, вие все повече ще им влияете, от вас ще се изисква да проявявате повишена инициативност в тази посока  и мнозина ще реагира точно така. Все пак, ако има различия между вас и важни за вас хора, това ще бъде по-видно, особено в късния следобед и вечерта, нека това да е повод да изчистите евентуални недоразумения, ако искате, ще можете, в повечето случаи..

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, не са изключени и допълнителни, които да внесат известно напрежение. Въпреки всичко денят е продуктивен, дава ви възможност да подействате позитивно на доходите си, може да спечелите нещо важно или да откриете алтернативи за облагодетелстване, варианти, обходни пътища съм целите си. Своеобразна награда за полагани до този момент усилия. В късния следобед и вечерта расте напрежение, внимавайте да не се въвлечете в конфликтни ситуации…