Трансдермални пластири витамин B12 (метилкобаламин) 5000mcg

4
369
Добави коментар
Vladislav_Nozharov
Vladislav_Nozharov

Екипът ни е фокусиран върху продукти за здравето, съчетаващи безопасност и ефективност, като предлаганата от нас технология – трансдермални пластири „ОКТО ПАЧ“, чрез своите натурални съставки по естествен път оказват благоприятно въздействие върху метаболитните процеси в организма. Те имат доказан ефект и превъзхождат редица хранителни добавки и медицински изделия на пазара.

Трансдермални витаминни пластири B12 от OCTO PATCH: – Може да поддържа здравословен енергиен метаболизъм.* – Може да насърчи по-добро настроение.* – Може да поддържа здравето на сърцето, кръвта и мозъка.* – Може да поддържа здрава коса, нокти и кожа.* – Може да поддържа здравето на гърдите и дебелото черво.*

OCTO PATCH B12 има уникална формула за добро усвояване в комбинация с витамини от група В и фолиева киселина. Нашият витаминен пластир В12 предлага: – Без риск от срив на захарта. * – Енергийна поддръжка без кофеин. * – Безболезнена алтернатива на инжекциите. * – Удобна алтернатива на хапчета с високи дози. *

– За да направите бърза поръчка по телефон, трябва да изпратите съобщение на SMS, Viber, WhatsApp или Telegram до мобилен номер: +35********00. Доставката до 24часа, като работим с куриерите на Econt Express. Възможно е доставка до техен офис, от където вземете в удобно за вас време – необходимо е да напишете 2 имена, телефон и адрес/име на офиса.

– Цена: 24.90лв.

Описание: Витамините от група В са необходими за всеки процес в тялото ви. Можете да си ги набавите от различни храни, но дори внимателно подбраната диета може да не осигури количеството на всички витамини от група В, от които се нуждаете, всеки ден.

Предназначение: Витамин B12 е основен витамин от група В, който е необходим за много телесни функции, включително производство на енергия, въглехидратен метаболизъм и образуването на здрави, червени кръвни клетки. В допълнение, тези витамини играят важна роля в поддържането на сърдечно-съдовата система, нервната система и подобряват мускулните функции. Витамин В12 е витамин В, който обикновено има дефицит сред хора, които са претърпели операция за отслабване или други коремни операции. Вие сте изложени на по-висок риск, ако следвате веганска или растителна диета. Друга високорискова група включва хора над 60 години, които са намалили усвояването на витамин В12 от храната или хапчетата.

Състав: Витамин B12 (Метилкобаламин), фолиева киселина;

Инструкция за употреба: Поставяйте пластира върху зона с малко или без окосмяване, т.е. от вътрешната страна на китката, зад ухото, раменете, гърба или бедрата. За най-добри резултати се препоръчва да носите пластири „ОКТО“ в продължение до 24 часа. Поставяйте нов след 7 дни. Пластирите могат да се ползват по време на сън. Съхранявайте на сухо, защитено от пряка слънчева светлина място, недостъпно за деца при препоръчителна температура до 25°C. Съдържанието на опаковката е до 8 седмици, след разпечатване на фолиото.

Предпазни мерки: Да не се поставя върху наранена кожа. Избягвайте използването на лосион или крем в същата област, тъй като това ще попречи на абсорбацията. Пластирирте не са водоустойчиви. Може да слагате няколко различни пластира наведнъж.

Нежелани ефекти: Не се наблюдават нежелани реакции от продукта. В случай на кожно раздразнение на мястото на приложение, моля отсранете продукта от кожата си. Не употребявайте продукта в случай, че имате непоносимост към някоя от изброените съставки. При бременни и кърмещи жени – прилагайте продукта само след конслутация с лекар. В случай на проява на неописани, нежелани реакции и/или инциденти – моля свържете се с представителя.

* Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение, профилактика и предотвратяване на заболявания.

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари