Дневен хороскоп за 30 септември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
159
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Четвърти лунен ден, Луна в Рак

Това е енергийно сложен ден, който предразполага към конфликти, които не са от вчера…

Но ако преди и в нашето минало е съществувало напрежение и недоразумения между нас и важни за нас хора, партньори лични или делови, то днес те могат да се изострят, стари теми могат да се възобновят, може да узнаем тайни в този процес или да погледнем на случващото се от един друг и скрит до този момент ъгъл.

Евентуални конфликти днес могат да имат широко отражение, могат да повлияят на нашата сигурност, обществено положение или репутация, трудно ще се потушат, от тази гледна точка- преди да се въвлечен в спорни ситуации е хубаво добре да помислим.

Проявите на евентуална диалогичност, разбиране и компромис , типични за Везни- ще се оказват много полезни , но точно сега ние ще демонстрираме доколко притежаваме вид толерантност и според това ще наклоним везните в една или друга посока в нашите контакти и не само…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста емоционален за вас, може да предизвика спонтанни реакции, които ще се отразят на взаимоотношенията ви, лични или делови,но могат да се отразят и върху репутацията ви, вид стабилност на различни нива. Пазете се от конфликти, които ще имат обратен от очаквания или желания резултат. Водите доста емоционални разговори и може да опознаете тайни… Взаимоотношенията днес могат да ви превъртят нагоре или точно обратното , имайте го предвид и насочвайте внимателно…

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, които могат да търпят промени в следствие на проведени разговори, взети решения и т.н.. Полезно е днес да се пазите от конфликти на работното ви място или такива, които засягат финансовото ви състояние. Хубаво е да се пазите и от пренапрежение, следвайте естествения ход на събитията, залагайте на диалогичността при разрешаването на въпроси, които засягат кариерното ви развитие и не само, така ще може да превъртите някои предизвикателства в полза или ще се предпазите от неприятности на работното място… Все пак, ако в този сектор от живота ви предстоят промени, то те ще бъдат по-видни точно днес.

Хороскоп за родените на 30  септември

Опитът и емоционалните преживявания оставят гетечина следа

И Дзин оракул на бъдещето

Водолей, Везни, Близнаци– денят е натоварен с множество ангажименти, но може да ви се налага подчертано да балансирате между лични и служебни въпроси или такива, които са се натрупани във времето, но все още не са намерили изход или решение. Може да се оказвате в център от внимание или събития, може да се чувствате предизвикани да вземете решения или да действате крайно, въпрос на избор е как ще реагирате, но обединяващо правило е , че дребни действия имат широко отражение, че вие може да наклоните везните в една или друга посока, тоест имате силата и властта в значима степен да определяте тенденциите…Трябва да се има предвид обаче, че случващото се днес действително има широко отражение.

Риби, Рак, Скорпион– звездите днес осветяват важни за вас отношения, лични или делови, можете да им влияете подчертано, Стига да не са преминати определени граници на добрия тон. Ако в миналото са се насъбрали недоразумения, сега ще ескалират повишена необходимост да се справите с тях, да ги преодолеете, да хармонизирате най-близката си среда на съществуване. Водите доста емоционални разговори, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате…Пазете се от конфликти, които могат да се провлачат дълго и съответните последици. В оптимален случай надниквате отвъд видимото на вашите отношения, а това е ценно знание, от което се възползвате.