Дневен хороскоп за 03 октомври 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
178
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

27 лунен ден, Луна в Лъв/Дева

Луната е в Лъв  до 12:00 БГ време

  Дотогава- желанието ни да комуникираме, да привличаме вниманието на любими хора или да намерим начин да порадваме сърцето си и като удовлетворим своя прищявка- ще е значимо. Ще следваме поривите на своите желания…

В следобедните часове  Луната преминава  в Дева и постепенно ще ни фокусира върху приоритети, които са повече по задължение, които са рутинни, а това в известен смисъл може да има и не твърде благоприятно отражение  върху настроението ни, но пък  ще се наложи малко по малко-  една по-практична нагласа, която ще ни даде възможност  да се справим и с ангажименти, в които се изисква повече концентрация, целесъобразност и т.н.

През целия ден- ще имаме възможност  да стабилизираме или по-добри отношения, които влияят на чувството ни нещастие  или бъдещо благополучие, възможни са известия или вид ретроспекции, които ще подпомогнат този процес.

Хороскоп за родените на 03 октомври 

Нумерологичен хороскоп за деня

Нумерологичен хороскоп за месеца

Лунен календар за октомври, вижте кои са щастливите ви дни, планувайте успехите си!

Овен, Лъв, Стрелец–  през първата част от деня  вие ще намерите начин  да порадвате сърцето си  или да удовлетворите своя прищявка, ще следвате желанията си, може да ги постигате с по-голяма лекота  и да оказвате силно въздействие на околните.  През втората част от деня-  налага се  да проявите по-голяма концентрация, мобилизация или се фокусирате върху приоритети, които са повече по задължение.. Подходящо време да отхвърлите дела, които ще имат оздравителен ефект на различни нива от живота ви. През цялото време може да проведете разговори или да чуете новини, които са проводник на възможности, шанс от миналото, може да укрепите връзки  или да си върнете личност от миналото, която напомня за себе си, не е трябвало да напуска живота ви или  възобновявате връзка и т.н.

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня  отхвърляте доста ангажименти, които подобряват или хармонизират  най-близката ви среда на съществуване, това понякога може да е свързано с леко напрежение, но все пак има позитивно отражение  и носи удовлетворение в повечето случаи.  В следобедните часове  и вечерта- все повече се чувствате в свои води, намирате начин  да постигате желанията си, да налагате мнението си, а околните да се съобразяват с вас над средното ниво.

Близнаци, Водолей, Везни– през първата част от деня  ежедневието ви може да е по-цветно, интересно и емоционално, защото не ви липсва компания, водите подобни разговори  и може да се възползвате от подкрепата на звездите, така че да оздравите важни за вас връзки, може да си изясните спорни казуси, приятел от миналото  може да напомни за себе си.. Разговорите почти през целия ден  се превръщат в проводник  на своеобразен втори шанс, който касае отношения  с  любими личности или такива, които допринасят за чувството ви нещастие.  Следобед може да имате нужда от почивка, да прекарате повече време в уединение или по един по- нетрадиционен начин.

Риби, Рак, Скорпион– през първата част от деня сте доста натоварени и над средното ниво, но действията ви са високо ефективни  и могат да допринесат за вид удовлетворение, материализиране на желанията, може да спечелите нещо важно за вас.  Следобед и вечерта- информационният поток се усилва, не са изключени разяснителни разговори  или комуникация, която се отразява на важни за вас връзки.  През целия ден  се оформят шансове  да укрепите отношения, които влияят на благоденствието ви. Подходящо е да преговаряте за интересите си, за да си върнете нещо изгубено, някой възможности сами ще застават на пътя ви.