Дневен хороскоп за 05 октомври 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
226
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

30 лунен ден, Луна в Дева/Везни

До 17:00 БГ време Луната е в зодиакалния знак Дева, така че през цялото това време ще ни подтиква да действаме целесъобразно, така че да не губим целите си от поглед и да намираме начин да защитаваме интересите си.

Под влияние на тези аспекти може да се каже, че денят е конструктивен, ползотворен, бих казала оздравителен- буквално и в по-широк смисъл.

Ден преди Новолунието ескалират развръзки, които са своеобразен резултат на полагани от нас усилия през изминалия около месец.

Отличен признак е , ако получите удовлетворение на работното място, всичко е спокойно в ежедневието, чувствате се в добър тонус и здраве. Ако се сблъскате с някои предизвикателства, хубаво е да вземете мерки, така че да превъртите някои трудности в полза, както става ясно вече, все още можем да въздействаме и да коригираме, още повече, че Меркурий е ретрограден…

От нас сега се изисква- да бъдем социално по- активни, да споделяме мисли и намерения, желания, за да обединяваме усилия, защото на този етап успехите минават основно през това- сътрудничество, общи усилия, партньорство и т.н.

Хороскоп за родените на 05 октомври 

Нумерологичен хороскоп за деня

Индивидуален хороскоп, натална карта

Овен, Лъв, Стрелец- денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен, успявате да отхвърлите доста дела и то по начин, който последен ви носи удовлетворение, да има позитивен ефект върху репутацията ви или върху доходите ви.. Имате възможност да направите проби в кариерното развитие или случващото се е като минимум показателно- дали вашите позиции на работното място са стабилни, проспериращи и т.н. Ако забележите някои слаби звена, опитайте се да ги преодолеете своевременно. Погрижете се за здравето си, отличен признати, ако днес сте в добър тонус и т.н.

Телец, Дева, Козирог– денят е позитивен за вас, привличате с по-голяма лекота внимание и симпатии, и все ще се намери някой, който да порадва сърцето ви. Днес може да си доставите някакво удоволствие като последвате своя прищявка или чувате новини, които са позитивни… Самите вие и чрез повишена социална активност- можете да срещнете по-широка подкрепа но собствените ви желания и чувства, възползвайте се по оптимален начин…

Близнаци, Водолей, Везни– денят изисква повишено адаптивност, но ви се дава шанс да наваксате с евентуални пропуски от миналото, да се изправите с приоритети, които може да сте учители до скоро за извън контрола ви. Същевременно, ако трябва да оставите нещо зад гърба си, това ще бъде по-видно от обикновено. Денят е превключващ за мнозина, в късния следобед и вечерта- всичко ще ви изглежда някакво различно, в повечето случаи- по-ведро, ще имате и повече лостове за въздействие, ако се нуждаете от такива.

Риби, Рак, Скорпион– днес няма да ви липсва внимание и подкрепа, напротив, водите интересни разговори, може да чуете позитивни новини или да срещнете вид одобрение на ваши желания и намерения, които ще имат своето отражение върху настроението ви и не само. Денят е подходящ да оздравите важни за вас връзки, лични или делови, като минимум- разбирате в каква посока се движат вашите отношения, подходящо е сега да ги канализирате в оптимално предпочитана за вас посока, все още можете да въздействате на фона на развръзки и т.н.