Дербито Челси – Манчестър Сити донесе на играчите в Sezam сочни бонуси

2
416
Добави коментар
eftimma
eftimma

Тазгодишните кандидати за шампионския трофей в Английскaта Висша лига са доста повече, отколкото бяха в последните години. Шестият кръг на първенството ще ни зарадва с едно от големите дербита, което може да се окаже решително в битката за титлата.

Според коефициентите на sezam online, с най-сериозни шансове за успех са именно тимовете на Челси и Манчестър Сити. Двата отбора са основните лидери съответно на Шампионската лига и Висшата лига от миналата година и не е изненадващо, че коефициентите за техен краен успех са под три.

Не трябва да се подценяват и двата отбора с най-много шампионски титли на Англия. Ливърпул вече изигра дербито си с Челси и не успя да спечели мача, въпреки че имаше човек повече на терена през огромна част от времето. Манчестър Юнайтед пък постигна две победи след дебюта на Роналдо и показа, че вече може да изковава трите точки в завързани мачове. Играч като португалеца променя манталитета на целия отбор, а дори няма да коментираме качествата и успехите му. Sesame предлага ставка от 4.40 за шампионска титла на Юрген Клоп и компания. Шансовете на за първи трофей от Висшата лига като треньор на Оле Гунар Солскяер са оценени с 6.20 от българския сайт за казино игри и спортни залози.

Пеп Гуардиола може да бъде успешен и без Хари Кейн

Въпреки, че категорично спечели титлата през изминалия сезон, Сити пръсна най-много пари за трансфери през лятото, изпреварен единствено от градския си съперник Юнайтед. На „Етихад“ пристигна английския национал Джак Грейлиш срещу 117.5 милиона евро. Големите очаквания на феновете бяха свързани с привличането на капитана на „трите лъва“ Хари Кейн, който дори отказа да участва в първите мачове на Тотнъм от сезона. В крайна сметка този трансфер пропадна, а липсата на типичен централен нападател попречи на „гражданите“ да вземат два от петте си мача от началото на тазгодишната кампания.

Сити стартира сезона с изненадваща загуба срещу пределно мотивирания Тотнъм, чийто играчи искаха да покажат на капитана си, че не са за изхвърляне и са готови да се съревновават срещу най-добрите в света. След минималната загуба с 1:0, „небесно-сините“ не допуснаха гол в нито един от 4-рите си последователни мача за първенство. 5 гола бяха реализирани във вратите на Норич и Арсенал, а гостуването на Лестър Сити бе спечелено след гол на Бернардо Силва в средата на второто полувреме. В последния си мач Сити допусна сериозна изненада, като не успя да победи Саутхемптън на „Етихад“. И все пак, двойката на Сити в предстоящия мач се предлага при коефициент от 2.66, разбира се само ако имате Sesame регистрация. Същата е и ставката за успех на домакините, който са в далеч по-добра форма.

Тухел превзе първото място

Много се изговори за Томас Тухел и неговото уникално начало като мениджър на Челси. Немецът бе назначен в началото на януари, вкара отбора си в топ 4, спечели Шампионската лига и стигна до финала на ФА Къп. При това, със състав изцяло избран от предшественика му Франк Лампард, който пръсна над 250 милиона паунда през миналото лято.

През изминалата трансферна кампания Челси се подсили с Ромелу Лукаку, но раделите с Тами Ейбрахам, Фикайо Томори, Оливие Жиру, Запакоста, Моузес и няколко юноши доведоха до положителен трансферен баланс от над 10 милиона евро.

Тазгодишните амбиции на Челси са още по-сериозни, а резултатите от началото на кампанията са доста обнадеждаващи. Сезонът стартира с 4 победи от 5 мача, а единственото равенство бе постигнато с човек по-малко срещу Ливърпул. Головата разлика на „сините“ от Лондон е 12:1.

Прогноза за мача

Челси е отборът в по-добро моментно състояние, което ни кара да мислим, че Тухел може да изненада Гуардиола. Крайната ни прогноза е 1-ца, а вие може да заложите на този пазар при коефициент 2.66 в Sesame.