Кои са топ тенденциите в грима за тази есен

1
238
Добави коментар
svetla58
svetla58

Новите тенденции, които ще съпътстват тази есен-зима, ще бъдат най-разнообразни и всеки, без изключение, ще може да си избере кое е подходящо за него с лекота. Що се отнася до гримът, великите класики, като телесните тонове, продължават да са на мода, придружени от по-ексцентрични тенденции, като например  поп цветове, които ще завладеят много бунтарски души. А устните? Те са оцветени с интензивен и дълбок цвят с нюанси, вариращи от червен до тъмен шоколад, напомнящи ни за фатална жена.

Готови ли сте да разберете кои ще бъдат тенденциите в гримът тази есен?

New Nude

New Nude завладя не само модните подиуми на последната Met Gala, но и Инстаграм и със сигурност е предопределено да остане едно от задължителните неща за следващия студен сезон. Изберете руж, който е най-близък до естествения тен и червило най-близко до цветът на устните ви.

Pop вълна

На пук на зимата, тази есен гримът светва с поп, весели и живи нюанси и често много необичайни сенки за очи. Използвайки  цветове с контрастен блясък и очна линия, можете да получите оригинален вид, всичко основано на геометрични форми. Най -популярните цветове със сигурност са синьо, жълто, зелено, розово и оранжево.

Корално докосване

Лекия коралово-червен цвят по бузите наистина може да промени външния вид на лицето, като веднага изглежда живо и здравословно дори през зимата. Ето защо е предопределено да бъде тенденция, която ще видим по скулите  на много дами. За да изберете правилния нюанс, съветът е да изберете коралов руж, ако тенът е по -розов, докато ако кожата е по -жълтеникава или маслинена, е по -добре да изберете нюанси малко по -прасковено розово.

Купи червило MAC 

Хайлайтър, руж и сенки в едно The Balm

Гланц с морски колаген The Balm