Дневен хороскоп за 07 октомври 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
173
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Втори лунен ден, Луна във Везни/Скорпион

Днес Венера ще премине в зодиакалния знак Стрелец и ще остане в този сектор до пети ноември. Докато Венера е в зодиакалния знак Стрелец, ние ще изпитваме силно желание да изразяваме чувствата си по-бурно, ярко, идеалистично. Ако до вчера сме прикривали някои свои преживявания, то през следващия около месец ще ги афишираме и по един запомнящ се начин. Усилва се тръпката към приключенията, развлеченията, флиртовете.

Мнозина ще срещнат любовта по един необичаен начин, също, ако пътуват или излязат извън традиционното си обкръжение.

На този етап Венера от сектора на Стрелец ще изисква повишена адаптивност, това ще го усетят най-вече дамите, но и всички останали в различна степен.

Пренастройваме се на нова вълна относно любовта, а това може да е свързано с малки или по-големи кризи, не са изключени равносметки, анализи на миналото, понякога и развръзки.

На този фон- Луната до 17:00 БГ време ще транзитира през последните градуси на Везни, така че ще продължи да ни насочва към всички силни или слаби страни относно нашите взаимоотношения, сега- може да изкара на повърхността скрити процеси, ако има такива и които ни влияят.

Нашите чувства се трансформират, може да имаме усещане за „дежа вю“ или миналото все по някакъв начин ни застига и то приоритетно в важни за нас връзки, но нека да приемем случващото се като право на втори шанс, така че да изчистим евентуални недоразумения, ако има такива, то те ще бъдат особено видни днес.

При всички случаи – нещо се променя в нашите отношения, припомням, че ден след новолунието, което беше на шести октомври- ние все още и много силно влияе на нашите взаимоотношения и е хубаво съзнателно да ги насочваме в предпочитано от нас посока, дребни действия сега имат широко отражение и сами ще се убедим в това, ако не веднага, то много скоро…

Хороскоп за родените на 07 октомври 

Лунен календар за октомври

Нумерологичен хороскоп за месеца

Овен, Лъв, Стрелец– Венера днес преминава в Стрелец и през следващия около месец ще ви даде много повече шансове да привличате любов, пари, внимание…

На този етап и днес- вие може да сте под влияние на някакви равносметки, миналото ще ви застига по някакъв начин, това отново ще касае вашите чувства, връзки и т.н..

Може да ви връхлетят спомени, мина ли възможности да се върнат към вас, но не е изключено и някакви чувства, преживявания, и завинаги да останат зад гърба ви.

Днес може да преживеете своеобразен катарзис във вашите отношения, нека промените да бъдат според желанията и не забравяйте, че влияете на тенденциите над средното ниво.

Днес може да чуете новини или да проведете разговори, които да оставят дълбок отпечатък в сърцето ви. Пазете се от конфликти, които могат да ви нанесат щети, буквално и в по-широк смисъл.

Телец, Дева, Козирог– днес ежедневието ви може да е много натоварено, не е изключено да възникнат допълнителни ангажименти, които да внесат известно напрежение.

Може да имате усещането, че определени хора ви предизвикват, в друг случай, ако има някои слаби звена, които ви дестабилизират на работното място или пък може да са повод за повишени разходи и загуби, то това ще бъде особено видно днес. В оптимален случай- това са полезни инвестиции във вас самите или в любими хора.

На този фон обаче, вие си правете изводи- кой ви носи ползи или предизвиква точно обратното. От днес и през следващия около месец- вие ще имате задача да хармонизирате най-близката си среда или пък отношения, които ви действат обогатяващо, ще имате такава възможност.

Водолей, Везни, Близнаци– почти през целия ден вие ще оказвате много силно влияние на околните, но може да предизвикате и ситуации, в които на повърхността изплуват стари и неразрешени казуси…

В оптимален случай- това ще се превърне в повод да ги разрешите.

Денят е важен за вашите отношения, приоритетно в дома и семейството, но не само…

Възползвайте се от възможността да насочвате тенденциите, дори и това не винаги да е лесно, ако се чувствате предизвикани, допуснете някаква промяна, която да се превърне в своеобразен изход или решение, ако се нуждаете от такива.

От днес и през следващия около месец- думите ви ще имат все по-голяма чуваемост, възможно е в близкото ви обкръжение да се появи личност, която да ви разтоварва, разбира, помага, ако имате нужда от това.

Не е изключено днес или през следващите няколко дни- човек от миналото да напомни за себе си, стари чувства и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– през първата част от деня вие сте натоварени с множество ангажименти, не е изключено постоянно да възникват допълнителни дела за отхвърляне, които да променят предварителните ви планове.

В друг случай- просто ще имате нужда от почивка, да намалите темпото или да обърнете повече внимание и на себе си.

Не е изключено да ескалира важно или показателно събитие , което касае дома, семейството, партньорски отношения.

Използвайте момента, за да отстраните евентуални слабости и да насочите случващото се в една по-позитивна за вас посока, защото ден след новолунието- дребни действия имат широко отражение.

От днес и през следващия около месец вие може да направите пробив в кариерното си развитие, може да увеличите доходите си следствие на подкрепа и одобрение от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви.