Дневен хороскоп за 08 октомври 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
151
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Трети лунен ден, Луна в Скорпион

Луната в Скорпион винаги усилва нашата интуиция и инстинкти, така че днес внезапно можем да се доберем до истини, които са ни убягвали до този момент.

На повърхността могат да изплуват скрити качества- наши собствени или на отсрещната страна. Денят е изпълнен със силни емоционални преживявания, под влияние на тях не е изключено да открием невидими на пръв поглед опасности и да се предпазим от тях.

Не е изключено обаче, сами да предизвикаме обрати, ако не успяваме да овладяваме своите реакции.

Денят е изпълнен с изненади, не протича по предварителен график, от нас се изисква да бъдем по-адаптивни, за да превъртаме евентуални предизвикателства в полза.

По различни поводи може да ни се налага да защитаваме интересите си,  като минимум разбираме- кой ни дестабилизира чисто финансово, но не само, също- кой е лоялен към нас или точно обратното.

Хороскоп за родените на 08 октомври

Общуваме ли помежду си чрез енергията, която излъчваме?

И Дзин оракул на бъдещето

Овен, Лъв, Стрелец– денят е изпълнен с множество изненади, които могат да объркат или променят предварителния ви график. Поради тази причина е препоръчително да планувате на момента, за да можете да се предпазите от евентуални предизвикателства, но и да не пропускате шансове. Ако има нещо, което препятства професионалната ви реализация, дестабилизира ви финансово, действа скрито или зад гърба ви, то днес ще бъде по-видно от обикновено, за да вземете съответни мерки и да се справите. Не е подходящо да поемате прекалено големи рискове, когато става въпрос за финанси, бъдете по-внимателни по въпроси свързани с приходи и разходи.

Телец, Дева, Козирог– днес фокусът е върху партньорските ви отношения или важни за вас връзки. Може да имате усещането, че околните ви предизвикват, поднасят ви интересна информация, може да се представят пред вас в различна светлина и е въпрос на избор вие как ще реагирате. Ако определени контакти се нуждаят от обновление, промяна, за да бъдат по-здрави, това ще бъде особено видно днес. Вашите отношения ряско могат да се преобразят и нека това да бъде в една по-положително за вас посока. В повечето случаи крайният резултат ще зависи от собствената ви воля, желания за адаптивност, повече разбиране към отсрещната страна или точно обратното.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен с множество ангажименти, но и леко стресиращ за вас, защото може да възникват постоянно нови дела, които трябва да отхвърляте, идентифицирате обстоятелства, които ви влияят, но са обядвали от погледа ви до този момент. Препоръчително е да не се претоварвате, да сте по-внимателни и към здравето си. Пазете се от разходи, които може да се окажат после нецелесъобразни, също от влияния, които ви нанасят щети, ще имате достатъчно подсказки в тази посока.

Риби, Рак, Скорпион– днес оказвате влияние на околните над средното ниво.. Може да предизвиквате разяснителни разговори, които ще внесат значима яснота във важни за вас отношения, ще разберете на кого и в каква степен можете да разчитате, ако има някой слаби звена- сега е моментът да ги отстраните като реагирате по-адаптивно, действате различно, за да получите различен и по-добър резултат от този в миналото. Може да чуете думи, предложения или известия, които да ви изненадат, но това ще ви помогне да си сверите часовника“ с околните, с действителна обстановка, така че да си изработите оптимално правилна стратегия.