Счетоводство на хотел / къща за гости

1
163
Добави коментар
vsichkifirmi
vsichkifirmi

Ако търсите професионализъм и експертиза, то счетоводна кантора MLaccount е именно отговорът на вашите търсения. Имаме дългогодишен опит в счетоводно обслужване на хотели и къщи за гости. Нашите клиенти ни ценят и работим с голямо доверие един към друг. От изключителна важност за правилното счетоводно обслужване е познаването в детайли на нормативните актове.

 

Счетоводна кантора MLaccount извършва счетоводни услуги на хотели и къщи за гости в цяла България. Затова за нас няма значение къде е позициониран Вашият бизнес. Ние спазваме стриктно регулаторните норми и законодателството на Република България и Европейския съюз.

 

Успехът на нашите клиенти е доказателство за работата ни – качествено счетоводно обслужване. Голяма част от тях привличат туристи от най-различни точки на Балканите, Европа и света.

 

В практиката си срещнахме най-различни казуси, свързани със специфичните особености на този сектор, както и регионалните счетоводни и правни норми, но намерихме решения на всеки един от тях.

 

В работата ни с нашите клиенти се стремим да ги консултираме и информираме, както и да им предоставяме полезни съвети и добри практики, които да осигурят растежа на бизнеса им. Нашата цел е клиента да получава точни и съобразени със закона счетоводни услуги на хотел и къща за гости.

 

Важното за нас е клиентите да ни имат пълно доверие и да са спокойни, че ще получат професионална обработка на тяхната документация. Счетоводното обслужване за нас е свързано с изрядност, точност, концентрация и добра комуникация. Наши клиенти са хотели, ресторанти, къщи за гости, бунгала, собственици на къмпинги, планински хижи и отдалечени семейни хотели.