Дневен хороскоп за 10 октомври 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
180
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Пети лунен ден, Луна в Стрелец

Луната в Стрелец  винаги ни действа ентусиазиращо, това се превръща в повод  да бъдем по-смели в свои действия  или изказвания.

Днес  това въодушевление ще се влее в една по-висока социална активност,  желание да се укрепват връзки, да се споделят  мисли, чувства, намерение.

Можем да прекараме вълнуващи моменти с любими хора  като се отдадем на приключения  в един по-широк смисъл, пътуваме или прекараме деня по-нетрадиционно.

Мнозина ще предпочитат да прекарат деня по-активно  и в приятна компания, и така е правилно,  защото общуването  днес може да е повод  за много възможности  или хубави преживявания…

Нумерологичен дневен хороскоп

Хороскоп за родените на 10 октомври

Нумерологичен хороскоп за месеца

Овен, Лъв, Стрелец– днес все ще се намира някой,  който да ви въодушевява, действа позитивно на настроението ви. Самите вие ще бъдете по-активни, често ще се оказвате в център от внимание и със съответните позитиви. Денят е чудесен  да порадвате сърцето си, все ще се намерят хора или обстоятелства, които ще ви действат по този начин.

Телец, Дева, Козирог– днес може да имате нужда  от малко повече почивка  или пък да се справяте само с дела, които ви доставят удоволствие или пък  могат да ви носят някаква полза.  Денят като цяло е приятен,  но може да го прекарате по-нетрадиционно…Днес по различни поводи ще се замислете  за някакви варианти на развитие, какъв избор да направите  по важни за вас теми касаещи лични, съкровени желания. Случващото се днес  може да ви насочи, спонтанно да ви даде шанс, насока, ако сте пред дилема…

Близнаци, Водолей, Везни– днес няма да ви липсва внимание и компания, напротив, може да очаквате  приятни известия, предложения, които ще ви действат позитивно, ще разнообразят  и освежат ежедневието ви.  Денят е прекрасен  да оздравите  партньорски отношения, важни за вас връзки.  Ако някоя от вас се нуждаят  от разяснителни разговори, изчистване на недоразумения, в такъв случай е подходящо  да го направят днес.  Приятни новини, срещи и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен  с множество ангажименти, но и продуктивен. Справяте се отлично с текущи дела  или такива,  които по някакъв начин защитават интересите ви, привличат внимание към вас, и будят подкрепа, одобрение, „аплодисменти“.    Чудесен ден да привлечете вид опека,  да стигнете до съгласие, което ще материализираш желанията ви. Подходящо е да обсъждате теми, които засягат благоденствието ви, това може да се случи по един спонтанен начин и да се вземат оптимално добри решения.