Дневен хороскоп за 11 октомври 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
565
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

6 лунен ден, Луна в Стрелец/Козирог

До 20 ч. бг време Луната е в Стрелец. До тогава трудно ни свърта на едно място, погледът е обърнат към по-далечни перспективи на развитие, лични приоритети, склонни сме да действаме по-свободолюбиво и смело.

Луната е без курс, така че вид ентусиазъм или концентрация в определена посока не се подкрепя от външни обстоятелства и може да се превърне само в желание и поглед в по-далечното бъдеще, съответно- на кого или какво можем да разчитаме, какво подкрепя честолюбивите ни планове.

Добрата новина е, че можем да разчитаме на повече позитивни оценки, които ще ни помогнат да виждаме или да се фокусираме върху шансовете, а не препятствията.

Припомням, че докато Луната е в Стрелец- ние можем да надникнем в по-далечното бъдеще и да набележим възможности, стига да искаме и да ги търсим, те ще се появят.

Важно е да се подчертае също така, че сега всеки може да постигне целите си по-лесно, ако си сътрудничи, ориентира се към диалогичност. Най-важни са сега отношенията, лични или делови и тяхното укрепване.

Днес по различни поводи отново ще бъдем наведени на тази мисъл, извод и т.н.

Хороскоп за родените на 11 октомври 

Лунен хороскоп за октомври, вижте кои са щастливите ви дни…

Таро-нумерологичен  отговор на въпрос

Овен, Лъв, Стрелец– през първата част от деня все ще се намери някой, който да ви въодушеви, подкрепи…Самите вие ще проявявате по-висока инициативност и благодарение на това- ще привлечете по-широка подкрепа, повече внимание и със съответните позитиви. Можете да разширите хоризонтите си на развитие или да привлечете шансове, да набележите правилен път към осъществяване на целите ви. Успехите са почти пропорционални на собствени действия, желания, които канализирате в определено направление.

Телец, Дева, Козирог– денят изисква повишена адаптивност, може да ви се налага да наваксвате с изостанали дела, но да се справите с тях. Денят ви дава възможност да се докажете на работното място или пред вас да се разкрият варианти на развитие, които касаят работа, доходи, подходящо е да преговаряте за интересите си. Можете да получите неочаквана подкрепа, която пак така да се превърне в алтернатива, ако се нуждаете от такава.

Близнаци, Водолей, Везни– през първата част от деня водите разговори, получавате известия или предложения, които могат да ви въодушевят, да подействат позитивно на осъществяването на вашите планове. Не ви липсва внимание, подкрепа, можете да се възползвате по оптимален начин от тази подкрепа…Хубав ден да водите преговори, да търсите вид подкрепа ида я получите. Подходящо време да укрепите отношенията си, лични или делови или поне денят е показателен за това.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но и резултатен. Успявате да се докажете по оптимално добър начин на работното си място, а това ще има своето позитивно отражение върху репутацията ви, обществено положение и т.н.  През първата част от деня можете да подействате позитивно на доходите си, може да спечелите нещо важно за вас, морално удовлетворение…Подходящо е да сте по-инициативни в това направление и вероятността да получите желаното е много голяма.