Малена – магазин за розови женски вълнени чорапи над глезен италиански плътни чорапи от вълна алпака

1
448
Добави коментар

Susan Calze Risvoltino Multicolor женски вълнени чорапи над глезен, плътни и много меки, подходящи за носене за през студените месеци както за навън, така и за вкъщи, с широк разтеглив ластик, произведени от италианската марка за вълнени чорапи Susan Calze. Алпаката от вълна е мека, лека, топла и задържа и изолира топлината; съдържа 24 естествени оттенъци, т.е. не е нужно допълнително третиране за оцветяване на чорапите; не се бръчка и не се разтяга. На всеки чифт е изписано, че продуктът е произведен в Италия (made in Italy). 

Състав: 55% вълна, 40% алпака вълна, 5% ликра

Продуктът е предназначен за ръчно пране или пране в перална машина при температура не по-висока от 30 ºC; не е подходящ за избелване; не е подходящ за центрофугиране; не е подходящ за гладене; не е подходящ за химическо чистене.

Чорапи могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) фабрично запечатани, (2) фабрично поставени на тарелка, (3) в оригинална опаковка, (4) неносени, (5) непрани, (6) непробвани, (7) без миризма от цигари и / или др., (8) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари