Дневен хороскоп 12 октомври 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
220
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

07 лунен ден, Луна в Козирог

Луната в Козирог ни концентрира върху въпроси, които трябва да преодоляваме и към настоящия момент- разбираме в по-ярки краски кой подкрепя честолюбивите ни планове и кой застава на пътя ни на успеха. Не е изключено през втората част на деня да изпаднем в ситуации, които предразполагат към повишен конфликт на интереси, противопоставяне на воли, там, където това има почва за развой- ще се прояви, а ние или ще търсим компромис и допирни точки, или ще се въвлечем в противопоставяне, което ще е със съмнителен изход.

Все още във фокус са важни за нас връзки, но сега по различни поводи ще ни се налага да полагаме повече усилия, за да ги укрепим.

Ако не желаем или пък това е невъзможно, тогава рязко ще ги прекратим или те ще минат на друго ниво. Но дистанция ще ескалира в случаите, когато съответните контакти не кореспондират с очакванията и желанията ни…

Дава ни се възможност да видим контактите си от един по-реалистичен ъгъл, но това винаги е полезно.

Луната в Козирог ни мобилизира, амбицира, здраво стъпили на земята личности, които не губят целите си от поглед, ще спечелят нещо важно за тях, ще могат да защитят интересите си, ще стабилизират обществените си позиции и ще се проявят като лидери.

Можем да очакваме показателни събития, които касаят социалния ни статус, стабилност, просперитет…Ще просперират онези, които залаган на диалогичността в месеца на Везни и утре ще се убедим в по-ярки краски в това твърдение…

Хороскоп за родените на 12 октомври 

Лунен календар за октомври 2021г., вижте кои са щастливите ви дни…

Нумерологичен хороскоп за деня

Овен, Лъв, Стрелец– денят е показателен за кариерното ви развитие. Може да положите доста усилия, за да се докажете и действително да успеете. Мнозина ще действат конструктивно ,целесъобразно и ще спечелят от това- морално удовлетворение, шанс да се изкачат по йерархичната стълбичка или да повишат доходите си. Ако условията на труд го позволяват- бонус, подарък- в един по-широк смисъл. При всички случаи- конструктивен ден. Това, което може да ви дестабилизира е своеобразна борба за власт, конфронтация, която е добре да избегнете чрез гъвкавост. Като минимум- разбирате кой застава на пътя ви на успеха. Възможни са повишени разходи, в по-неприятна форма- щети следствие на противопоставяне.

Телец, Дева, Козирог– денят е напрегнат, може да имате усещането, че околните ви предизвикват. В оптимален случай това ще ви мобилизира, амбицира, така че да дадете най-доброто от себе си и да се справите в всички предизвикателства. Въпреки всичко и по различни поводи може да ви се налага да защитавате интересите си над средното ниво. Добрата новина е, че днес вие влияете на хора и насочвате тенденциите над средното ниво, а това означава, че крайният изход в значима степен ще зависи от вас самите и собствените ви желания, подход. Възможни са повишени разходи…Дребни действия могат да имат превратно отражение върху онова, което имате-общо.

Близнаци, Водолей, Везни– денят изисква повишена адаптивност от ваша страна, може да ви се налага да се справяте с предизвикателства, които са натрупани във времето, действат зад гърба ви или все повече отчитате за извън контрола си. Същевременно и точно днес- пред вас могат да се оформят внезапни варианти, „аварийни изходи“, ако се нуждаете от такива. Препоръчително е да следвате естествения ход на събитията и да не се претоварвате. Денят е подходящ да хармонизирате най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само. Близки хора може да изискват повече внимание, инвестиции- буквално и в по-широк смисъл, евентуален компромис. Дали си струва цената- разбирате в по-реалистични нюанси днес.

Риби, Рак, Скорпион– осветяват се партньорските ви отношения, важни за вас връзки. Ако има нещо скрито или предизвикателно в тях- днес ще можете да го идентифицирате и нека това да се превърне в повод да го преодолеете чрез диалогичност. Противопоставяне може да доведе до вид щети в един по-широк смисъл. Все пак разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате- реалистично идентифицирате силни и слаби страни в контактите ви. На тези теми влияете най-силно днес, възползвайте се. Информационният поток ви носи изненади, може и да са доста приятни, даващи ви шанс…Поне- може да чуете интересни предложения, да разнообразите ежедневието си и т.н.