Трансдермални пластири OMEGA 3+ трансдермални лепенки

1
304
Добави коментар
Vladislav_Nozharov
Vladislav_Nozharov

OMEGA 3+ трансдермални пластири и лепенкиподдържат нормалния метаболизъм и мозъчна функция, подпомага и за здрава сърдечно-съдова система и силно сърце.

Имайте силен имунитет с трансдермалните пластири и лепенки с витамини Б12 от Окто пач. С тях ще имате мощен имунен отговор срещу болести, вируси и зарази, вирусни заболявания и бацили. Бъдете готови да се преборите с инфекцията или епидемията.

Екипът ни е фокусиран върху продукти за здравето, съчетаващи безопасност и ефективност, като предлаганата от нас технология – трансдермални пластири „ОКТО ПАЧ“, чрез своите натурални съставки по естествен път оказват благоприятно въздействие върху метаболитните процеси в организма. Те имат доказан ефект и превъзхождат редица хранителни добавки и медицински изделия на пазара. Разгледайте пълната продуктова листра с трансдермални лепенки / пластири на адрес: www.b12.best

Витаминни трансдермални пластири OMEGA 3✚ от OCTO PATCH:

Може да насърчи здравето на ставите, мозъка и сърцето – в това число помага за намаляване на риска от коронарна болест на сърцето*

〉Може да поддържа целостта и здравето на клетките.*

〉Може да поддържа нормалния метаболизъм.*

〉Може да предпази клетките от увреждане на свободните радикали.*

〉Помага за поддържане на нормалната мозъчна функция.*

〉Помага за намаляване на някои симптоми, свързани с ПМС.*

〉Подпомага защитата на зрението, здравето на ставите и имунитета.*

〉OMEGA 3✚, може да ви даде омега-3 мазнините, които тялото ви жадува, без да е необходимо постоянно да търсите източници на храна, като мазна риба и ленено семе.

OMEGA 3✚ витаминен пластир от OMEGA 3✚ от OCTO PATCH предлага:

〉Омега-3 на EPA, DHA и ALA.

〉Омега-6 на гама-линоленова киселина.

〉Антиоксиданти астаксантин и коензим Q10.

〉Смес от естествени здравословни мазнини и антиоксиданти за метаболизма на глюкозата и поддържането на липидите.

➤ За да направите бърза поръчка по телефон, трябва да изпратите съобщение на SMS, Viber, WhatsApp или Telegram до мобилен номер: +359887450000. Доставката до 24часа, като работим с куриерите на Econt Express. Възможно е доставка до техен офис, от където вземете в удобно за вас време – необходимо е да напишете 2 имена, телефон и адрес/име на офиса.

➨ЛИНК ЗА ПОРЪЧКА ==>

https://b12.best/produkt/vinamins/plastiri-omega-3/

➤Цена: 34.90лв.

Описание:

Омега 3 + осигурява адекватни количества омега-3 мастни киселини за подпомагане на доброто хранене и цялостното благосъстояние, включително здравословна сърдечна и мозъчна функция, както и настроение, познание и имунитет. Омега-3 мазнините могат да поддържат здравето от целостта на клетъчните мембрани и ставни структури до начина, по който работят сърцето и метаболизмът. Вашето тяло не може да произвежда омега-3 мазнини. Трябва да ги набавяте от храни или добавки. Мастните киселини, от които се нуждаете за оптимално здраве, са EPA и DHA и алфа-линоленова киселина (ALA). Можете да получите EPA и DHA от мазни риби, като сьомга и риба тон. ALA се съдържа в няколко храни на растителна основа, като ленено семе, орехи и соево масло. Повечето хора не получават достатъчно – нали? OCTO PATCH с OMEGA 3✚ има уникална формула с EPA, DHA, ALA и др. Той е проектиран да осигурява мастни киселини и поддържащи антиоксиданти за насърчаване на благосъстоянието.

Предназначение:

Омега-3 мастни киселини (EPA и DHA) са от изключително значение за здравето на човека. Подобряват сърдечната дейност, понижават риска от появата на сърдечно-съдови заболявания, подобряват функцията в кръвоносните съдове, понижават риска от тромбоза, предотвратяват аритмиите, намаляват холесторола, подбряват мозъчната дейност, регулират метаболизма, подобряват еластичността на кожата, подобряват дейността на всички системи и органи в организмана човека.

Състав: Омега 3 (EPA и DHA), Масло от семена на касис, Алфа-липоленова кисилина (ALA), Гама-линоленова киселина (GLA), фосфатдилхолин, масло от крил, CoQ10, Фосфатидилсерин, Астаксантин, екстракт от индийско цариградско грозде.

Инструкция за употреба:

Поставяйте пластира върху зона с малко или без окосмяване, т.е. от вътрешната страна на китката, зад ухото, раменете, гърба или бедрата. За най-добри резултати се препоръчва да носите пластири „ОКТО“ в продължение до 8 часа. Поставяйте нов след 1 ден, до 6 пъти седмично. Пластирите могат да се ползват по време на сън. Съхранявайте на сухо, защитено от пряка слънчева светлина място, недостъпно за деца при препоръчителна температура до 25°C. Опаковката е с 24 пластира, като съдържанието й е за период до 4седмици, след разпечатване на фолиото.

Предпазни мерки:

Да не се поставя върху наранена кожа. Избягвайте използването на лосион или крем в същата област, тъй като това ще попречи на абсорбацията. Пластирирте не са водоустойчиви. Може да слагате няколко различни пластира наведнъж.

Нежелани ефекти:

Не се наблюдават нежелани реакции от продукта. В случай на кожно раздразнение на мястото на приложение, моля отсранете продукта от кожата си. Не употребявайте продукта в случай, че имате непоносимост към някоя от изброените съставки. При бременни и кърмещи жени – прилагайте продукта само след конслутация с лекар. В случай на проява на неописани, нежелани реакции и/или инциденти – моля свържете се с представителя.

* Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение, профилактика и предотвратяване на заболявания.