Bioxsine Botanical laboratories Herbal Serum for intense hair loss Серум за спиране на косопада и стимулиране на растежа на…

1
253
Добави коментар
mashbg
mashbg

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Серумът Bioxsine Forte се основава на активната билкова формула Bio Complex B11 от специално комбинирани фито-екстракти за ефективно намаляване на косопада и насърчаване на растежа на косата за по-дебела и силна коса. Не съдържа парабени, фталати или оцветители.

Активните съставки, които са ефективни срещу косопад, са подкрепени от липозомна технология. В клинични проучвания се забелязва забележимо намаляване на загубата на коса с 48% при участниците само след един месец.

Тестовете за ефикасност са доказали, че Bioxsine Forte Serum, когато се използва редовно и непрекъснато, предотвратява косопада, насърчава растежа на косата и съживява слабите корени на косата и придава на косата еластичност, обем, блясък и жизненост.

 Въз основа на дерматологични тестове,

100% намаляване на косопада,

93% по -дебела коса,

83% по -дебели влакна за коса,

може да се наблюдава сред потребителите.

Тестовете за безопасност са доказали, че Bioxsine Forte Serum е дерматологично тестван от Derma test Laboratories и има рН стойност, подходяща за скалпа и кожата.

Случайно, плацебо-контролирано проучване на Университета в Павия с шампоан Bioxsine и серум в продължение на 6 месеца.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ

Нанесете обилно количество серум върху зоната на косопад на скалпа. Масажирайте внимателно с кръгови движения в продължение на поне минута, докато зоната е напълно покрита. Не изплаквайте до следващото си измиване на косата. За оптимални резултати се препоръчва редовна употреба с шампоан Bioxsine Forte