Хороскоп за 14 октомври 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
160
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

10 лунен ден, Луна във Водолей

Луната във Водолей  традиционно усилва социалната активност, така че днес ще се радваме  на повече „ въздух“ в нашите отношения, съответно- диалогичност,  желание да споделяме идеи и намерения, да търсим и намирамеподкрепа от страна на околните или на важни за нас хора.

Под това въздействие  днес мнозина  ще укрепят връзки, които им действат стабилизиращо, допринасят за по-добри бъдещи перспективи на развитие.

Не е изключено да ни се налага да се доказваме повече в колектив,  защото се пренареждат пластове, а ние не трябва да позволяваме да бъдем изместени, трябва да защитаваме авторитета си  и своето  достойно място  под Слънцето…

Днес някой ще се изживеят като лидери, други ще попаднат под нечия опека, трети ще потърсят  вид удовлетворение  извън традиционното си обкръжение.

Важно е да се общува, защото комуникацията се превръща в проводник на множество възможности  като минимум шанс да се разтоварим  в хубава компания.

Хороскоп за родените на 14 октомври

Натална карта, индивидуален хороскоп

Нумерологичен хороскоп за деня

Овен, Лъв, Стрелец– днес водите доста конструктивни разговори, може да чуете важни или определящи новини, които касаят бъдещето ви развитие или обществено положение, също- осветяват стабилни връзки, на които можете да разчитате. Денят е подходящ да се водят преговори, общуването се превръща в проводник на множество възможности.  Интересни, полезни известия.. Няма да ви липсва внимание и компания, може да привлечете влиятелна или власт-имащи личност на ваша страна, ако се нуждаете от това. Стар приятел може да напомни за себе си или неразрешени  теми от миналото отново се активизират, но можете да им въздействате и да ги насочвате по оптимално добър начин.  Вие сте в прекрасен период да разширите вашето влияние и да укрепите партньорски отношения, лични или делови..

Телец, Дева, Козирог-  денят е натоварен с множество ангажименти, но и изключително благоприятен  да защитите интересите си, авторитета си, да подействате позитивно на доходите си или позициите си на работното място. Подходящо е днес да преговаряте за интересите си, така че да се изкачите по йерархичната стълбичка  или пък да наложите мнението си, ако това е необходимо. Денят е подходящ за печалба- материална или под формата на морално удовлетворение.

Близнаци, Водолей, Везни–  това е един от най-позитивните дни за вас през тази седмица,  такъв ще бъде и утрешния ден,така че е препоръчително през тези два дни да бъдете максимално инициативни  и ще установите, че всичко ви се получава с по-голяма лекота, а вие може да се възползвате от тази опека на звездите. В известен смисъл може да се каже, че сега притежавате доза късмет  и мнозина ще изпитат вид удовлетворение, ще намерят начин да порадват сърцето си.  Крайните резултати в значима степен зависят  от целите, които си поставяте, от собствените ви действия, а в повечето случаи  вие всъщност ще получавате „ зелена светлина“ в избрано от вас направление, особено в следобедните часове и вечерта.

Риби, Рак, Скорпион– днес може да наваксате с някои пропуски, там където ги има,  може да се справите с приоритети, които сте отчитали доскоро за извън контрола ви. В друг случай  пред вас се разкриват варианти,  особено, ако ги търсите и те могат да имат позитивно отражение   върху вашата сигурност или финансово благополучие. Може да получите ви подкрепа, която да ви подейства точно така- обогатяващо,  можете да откриете „ аварийни изходи“,  ако се нуждаете от такива…