КАК НИ СЛЕДЯТ ЧРЕЗ СМАРТ ТЕЛЕФОНИ

1
385
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

Помните ли в началото на ковид истерията как внезапно всички се сдобихме с апликация за ковид тракинг без самите ние да сме я сваляли и инсталирали? Та ни се наложи да я изключим ръчно, но се оказа сложно да я изтрием, почти невъзможно.

Мислите, че е сложно да инсталират масово поредната апликация на нашите телефони, но този път под предтекст да следят жизнени показатели, с цел да ни спасяват?

Новата доктрина на поробване се крие под мотото на загриженост за нашето здраве. Няма такова лицемерие. Апликацията, която са създали за тази цел се нарича Google Fit.

Логиката е, че докосвайки и държейки включен телефона си вие дефакто подавате информация за температура, сърдечен ритъм и други жизнени показатели. А тази апликация събира всички тези данни и картотекира в картела, създавайки персонално здравно досие. https://www.google.com/fit/

Това предполага, че имате смарт телефон, а ако нямате? Ако нямате трябва да се сдобиете- за вашето здраве, разбира се е създадена инициатива между GAVI, Arm и Simprints= сим+принт.

https://www.gavi.org/vaccineswork/how-do-we-track-vaccinations-people-who-dont-formally-exist

Гави е организацията на филантропите, които решиха обезателно да сме перманентно имунизирани от всеки реален и нереален патоген, за да имаме достъп до социален живот, Арм е система, която още не разбирам какво точно прави и СимПринт е технологията, според която на всеки телефон ще се поставя допълнителен чип, за да има здравно проследяване.

„Ново стратегическо партньорство между Gavi, Arm и базираната в Обединеното кралство организация с нестопанска цел Simprints даде отговор чрез уникално, безконтактно решение за цифрова идентификация, което е точно, мащабируемо и рентабилно. Воден от опита на Гави в имунизацията, проектът внедрява биометричното решение на Simprints с подкрепата на технологията на Arm, глобалната мрежа и финансирането.Решението използва безконтактен метод за идентификация, за да създаде безопасно уникален идентификационен номер за всеки индивид, което позволява на здравните работници на място да идентифицират точно пациентите и бързо да създадат или да получат достъп до техните записи за грижи. Биометричните данни се събират сигурно с помощта на смартфона с Android на здравния работник, докато часовите марки и GPS координатите записват времето и мястото на лечението. Когато интернет връзката е лоша или не съществува, офлайн режимът може да се използва за достъп до предварително изтеглена база данни и нови данни за пациента се качват при възстановяване на връзката. Жизненоважно, решението на Simprints се фокусира върху етичното и приобщаващо използване на цифров идентификатор, като гарантира, че той работи за различни групи от населението със солидни протоколи за поверителност и защита на пациентите в основата си. Системата е съвместима с цифровите здравни инструменти, използвани от здравните работници, правителствата и практикуващите глобално развитие по целия свят, и може бързо да бъде внедрена и мащабирана на евтини устройства с Android.“

https://www.simprints.com/solution

Така че целта реално на нашите телефони е така да ги заобичаме, да станем толкова зависими от тях, че да сме готови да пожертваме личната свобода и неприкосновеност, за да ни следят и контролират. А е супер лесно МАК адресите да комуникират със смарт мрежата, включая телефони, телевизори, часовници….и дефакто превръщат всичко движещо се в Hotspot.

Това е идеята на Интернет на Нещата и Интернет на Телата.

Телата ви, за да имат интернет, за да ловят и предават информация е нужно да имат инсталирана технология. Отначало държейки перманентно включен телефона си, но предвидливите филантропи знаят риска да натрошите всеки гаджет около вас и затова се стараят чрез самоконструиращи се нанотехнологии, вкарвани в телата инжекционно, да направят невъзможно вашето напускане на мрежата. Вие няма да можете да напуснете мрежата, защото мрежата ще е вътре във вас, в клетките, в невроните, в синапсите. Превръщат ви в Net Slaves. Под предтекст вашето благоденствие и здраве. Така че, купете си по един стар телефон, не са скъпи. За всеки случай, когато ви светне лампичката може да си ги обрали от пазара.

Ето и други апликации за здравно проследяване, уж фитнес апликации. Махайте ги от телефоните си!

https://www.menshealth.com/health/g22842908/best-health-and-fitness-apps/7

Автор : Светла Матева

Източник : ФЕЙСБУК

 

Парите правят ли човек щастлив ?

Облеклото е скрито оръжие. Как модата ни влияе?

Как се формира робско съзнание в съвременното общество

Тайната сила на Татуировките- Кръвна Магия,Изображения променящи нашия живот

Минимализъм в Облеклото

Психология на Цветовете в Облеклото

Френски Целувки със Зелен чай

15 снимки за Ужасно Начало на Деня

В чая са открити нови вещества,които могат да навредят на Здравето