Дневен хороскоп за 17 октомври 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
154
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

12 лунен ден, Луна в Риби

Луната ще аспектира днес Нептун, така че ще възприемаме обикалящата действителност през цветен филтър, всичко ще ни изглежда някак по-различно, а нашата интуиция постоянно ще ни прави някакви подсказки, ще имаме предчувствия и т.н.

В такива периоди попиваме чуждата енергия подобно на „гъба“, така че е хубаво да се обикаляме предимно с позитивно настроени хора. Факт е обаче, че можем да „усещаме“ другите над средното ниво, допитвайте се до вътрешния си глас, може да се изненадате от резултата.

Успяваме да проследяваме причинно-следствени връзки, да надникваме отвъд видимото….

Меркурий е почти спрял своя ход, а с него- нашите реакции са по-забавени, както и някой физиологични процеси, така че е хубаво да не се претоварваме, всъщност- мнозина ще се отдадат действително на релакс и почивка…

Имунната ни система е занижена, хубаво е да сме по-внимателни…

Хороскоп за родените на 17 октомври

Нумерологичен хороскоп за месеца

Натална, индивидуална карта

Овен, Лъв, Стрелец– днес повечето от вас имат нужда от почивка или се налага да обръщате повече внимание на близките си, семейството си. Възможно е да произтече важно събитие или такова, което ви дава възможност да надникнете отвъд видимото, да видите какво ви влияе, но в един скрит на пръв поглед план. В друг случай- получавате интуитивни прозрения, те могат да ви разкрият невидими на пръв поглед възможности. Всъщност, при някой те ще възникнат спонтанно като шанс, тайно желание, което може да се осъществи, вариант, „авариен изход“, ако се нуждаете от такъв…

Телец, Дева, Козирог– доста емоционален ден, може да чуете думи, които да докоснат сърцето и душата ви. В друг случай- това са разяснителни разговори, които да скрепят важни за вас връзки, партньорски отношения. Подходящо е да изчистите недоразумения, ако има такива. Може да узнаете тайни или да погледнете на отношенията си от един друг, не видим за вас до този момент ъгъл. Така или иначе денят е показателен на кого и в каква степен можете да разчитате и можете да влияете на тенденциите над средното ниво, стига да не са преминати някой граници..

Водолей, Везни, Близнаци– денят е натоварен с ангажименти, но и резултатен. Подходящ е да защитите интересите си, да пренаредите приоритетите си, така че да не се претоварвате, хубаво е да се погрижите за здравето си и да се вслушвате в „сигнали“, които ви дава физическото ви състояние, вътрешен глас и т.н.Може да успеете да очертаете по-дългосрочни перспективи на развитие, които влияят а благосъстоянието ви, онова, което имате-общо, намирате доста оригинални начини, така че да придобиете желаното, ако кореспондира с бъдещото ви развитие. Може да спечелите подарък…буквално и в по-широк смисъл.

Риби, Рак, Скорпион– указвате силно въздействие на околните, над средното ниво и често ще сте в център от внимание. Интуицията ви е забележителна, „усещате“ другите при разговори и намирате най-верния път към тях. Може да проведете доста емоционални разговори, които да укрепят важни за вас връзки, партньорски отношения. Денят може да е доста цветен, интересен, изпълнен с дълбоки впечатления, които пак така ще имат широко отражение върху вас и близкото ви обкръжение. Може да получите спонтанни прозрения, вечерта не са изключени показателни сънища.