Спечелете всеки месец ваучери за eMAG на стойност 400 лв.

1
216
Добави коментар
pgp

Всеки, който работи в България, който е навършил 18 години до началото на кампанията и има активен и реален потребителски акаунт в платформата www, може да участва в тази кампания . kuderabotim.bg и който, познавайки разпоредбите на настоящия регламент, с които той е напълно съгласен, желае да участва в кампанията в съответствие със стъпките от „Раздел 5. Механизъм за кампания“ от настоящия регламент.

Асоциациите, служителите и сътрудниците на UNDELUCRAM SRL и членовете на техните семейства (деца, родители, братя и сестри, съпруг / съпруга) нямат право да участват в конкурса.

Участието в това състезание предполага приемане на разпоредбите на настоящия регламент.

Организаторът си запазва правото да не потвърждава регистрацията в конкурса на потребители, които не отговарят на изискванията на конкурса. Участникът може да бъде дисквалифициран по всяко време, ако Организаторът спазва някакво поведение, счетено за неподходящо със състезанието и тези правила. Организаторът счита участието в конкурса като имплицитно приемане на настоящата наредба и счита всички предоставени данни относно участника верни и верни.