Термакс назален бърз антигенен тест-касета за SARS-CoV-2

1
174
Добави коментар
gmitko

Положителният тест показва наличие на някой от антигените на вируса в назофаринкса. Това предполага, че с много голяма вероятност пациентът се е срещал с вируса, който го е инфектирал и се е размножил. Положителният резултат предполага текуща инфекция.

Положителният резултат изисква потвърждаване с друг метод, както и консултация с общо-практикуващия Ви лекар или друг специалист.

Отрицателният резултат от теста не може да изключи скорошна инфекция, но с голяма вероятност я отхвърля. Отрицателен резултат може да се появи, ако количеството коронавирус, присъстващо в пробата, е под границите на откриване на анализа или не присъстват по време на стадия на заболяване, в който се събира проба. Отрицателният резултат от теста не може да изключи скорошна инфекция.

Чувствителност на теста

Диагностична чувствителност: 95.76% Диагностична специфичност: 99.38%

Съдържание на комплекта:

Тест-касета Екстракционен реагент Екстракционна епруветка Стерилен тампон за вземане на проба Листовка

Резултатът трябва да се анализира от лекуващия лекар или друг специалист, като тестът е само помощно средство при диагностициране на инфекция SARS-COV-2 наред с клиничната картина, история за контакт с болен/заразоносител и тестове за потвърждаване на текуща инфекция.

ЕАН: 3800213941803

Вносител: ДИНИ ОТС ООД

ОМРОН БЪЛГАРИЯ