Дневен хороскоп за 21 октомври 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
202
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

16-ти лунен ден,  Луна в Телец

Луната в Телец винаги ни фокусира върху чисто финансови приоритети. Днес в по-ярки краски разбираме какво препятства благополучието ни и мнозина ще влязат в роля, така че да защитят интересите си,  за да се предпазят от загуби, за да не бъдат изместени от нелоялна конкуренция или нещо друго.

Възможни са конфликти по чисто материални въпроси с хора, които препятстват печалбите ни, могат да са повод за щети и т.н.

Не е изключено мнозина да вземат мерки, които се отразяват на стабилността им, преосмислят се въпроси, които касаят приходи-разходи, вземат се важни решения, които ще бъдат премесени с елемент на изненада, ако не веднага, то през следващия ден.

Денят изисква да се фиксираме върху приоритети, които касаят намиране на начини за печалба, отстраняване на пречки за това…Луната в Телец „екзалтира“, тя е много добре показана, така че можем да разчитаме на действия, които са целесъобразни…

Все пак денят ще ни изправи пред някаква трудност, която трябва да преодолеем тактически, направени изводи или определени решения ще са стабилни, но няма да са лесни и ще имат подчертано преобразуващ ефект. В повечето случаи реакциите ще са оптимално подходящи, за да защитим своето, онова, което считаме за ценно..

Хороскоп за родените на 21 октомври 

Нумерологичен хороскоп за деня

И Дзин оракул на бъдещото

Овен, Лъв, Стрелец- денят е натоварен с множество ангажименти, понякога над обичайното или средното ниво, защото възникват допълнителни изисквания, ескалират претенции, с които трябва да се съобразите или пък определени разяснителни разговори, новини, могат да объркат предварителните ви планове. Хубаво е да се пазите от конфликти, които могат да ви нанесат щети- финансови или морални. Защитете интересите си и не позволявайте да бъдете изместени, странете от хора, които имат неблагоприятно въздействие върху вас…Всъщност, по различни поводи ще бъдете подтиквани да реагирате точно така. В друг случай- ще сложите нова стойност на хора и обстоятелства, съответно до колко те са ценни за вас или са изгубили стойността си…Повишени разходи не са изключени…

Телец, Дева, Козирог- днес често ще се оказвате в център от внимание, влиянието ви върху околните ще е значимо. Същевременно може да имате усещането, че околните ги предизвикват, въпрос на избор е как ще реагирате, но крайния резултат или изход, в повечето случаи ще зависи предимно от вас. Денят е натоварен с ангажименти над средното ниво, дребни действия от ваша страна могат да преобразят позициите на работното ви място, финансовото ви състояние и т.н. Ако не губите крайните си цели от поглед, тогава вие ще канализирате тази мощна енергия в една конструктивна посока и ще извоювате трудна победа, ще можете да материализирате желанията си. Всичко, което застава на пътя ви към успеха и благоденствието днес ще по-видно, така че е подходящо да анализирате случващото се, за да си изработите вид стратегия.

Близнаци, Водолей, Везни– днес може да се налага да обръщате повече внимание на близки хора, които имат нужда от това. Ако във вашето семейство са се натрупали недоразумения, днес те могат да ескалират и нека това да се превърне в повод да изчистите евентуални различия. В друг случай наваксвате с въпроси, които са се натрупали в миналото, но все още не са намерили изход или решение. По- гъвкавият ви подход към подобни казуси, понякога известен компромис или пък поглед в по-далечното бъдеще, ще ви дават отговори и решения.

Риби, Рак, Скорпион– информационният поток днес е доста усилен, не са изключени разяснителни разговори, може да се сблъскате с истини, които са ви убягва ли до този момент. Ако има нещо, което действа зад гърба ви или е извън контрола ви, натрупало се е във времето без решение, сега може да изплува на повърхността. Приоритетно случващото се ще ви показва на кого и в каква степен можете да разчитате, защото се осветяват важни за вас връзки и партньорски отношения. Чудесен признак е, ако днес между вас и важни за вас хора всичко е наред. Ако забележите различия, подходящо е да ги отстраните като използвате чутото и го приемете като вид коректив, полезно знание и т.н.