Най-актуалните ботуши за тази есен

1
265
Добави коментар
svetla58
svetla58

Тази есен ще влезем в ролята на градски каубой, защото тенденциите, който най-често ще виждаме по улиците, са свързани със завръщането на каубойските ботуши във всички техни форми- както с равна подметка, така и със секси висок ток. От друга страна грубите кубинки на платформа ще ни помогнат да се справим с дъждовното време. Вижте кои са най-актуалните и любими модели на звездите и инфлуенсърите за този сезон.

Кубинки

Модел, актуален още от миналия сезон, грубите кубинки изглежда не искат да ни изоставят. Тази година те ще изглеждат една идея по-агресивни с класически черни връзки или с катарами, като се предлагат в различни цветове, а не само в познатото ни добре черно.

Купи кубинки Answear Lab

Купи кубинки Medicine 

Каубойски ботуши

Онлайн търсенията за този исторически модел  ботуши напоследък са се увеличили с над 60%. Може да се каже, че това е благодарение на Beyoncé, която ги носи, редувайки ги с кецове във визиите на Ivy Park X adidas от колекцията, наречена Rodeo. И  търсенето им продължава да расте благодарение на известни личности като JLo, Pharrell Williams и Maluma, които минаха по червения килим на Met Gala на 13 септември обути в тях.

Купи каубойски ботуши

Високи ботуши до бедрата 

От френската дума cuisse, което означава “бедро”, тези ботуши са предназначени да позволят на мъжете в миналото да се чувстват по -удобно на кон, определено са сред най -женствените модели в днешно време. Този сезон те няма да липсват в гардеробите ви, както марки като Etro, Ermanno Scervino и Bottega Veneta добре подчертаха. 

Купи ботуши Liviana Conti