Как Адел свали 45 кг

1
136
Добави коментар
svetla58
svetla58

Трансформацията на Адел шокира всички нейни почитатели и предизвика голям интерес. Носителката на наградата “Грами” сподели преди известно време няколко снимки, на които се забелязва, че тя е драстично отслабнала.

В едно от интервютата тя споделя, че отслабването се превърнало в адикция и всъщност тя използва тренировките за да понижи тревожността си. Но каква е истинската причина за нейната драстична загуба на теглото?

Пилатес Реформър- уредите за пилатес, които набират голяма популярнос у нас, правят истински чудеса. Реформърът помага за стягане на корема, подобрява гъвкавостта и спомага за цялосното укрепване на тялото.

Втората причина поради, която Адел отслабва е, че тя намалява приемът на захар. Тя веднъж признава, за любовта си към чайовете и че тя допринася за излишния прием на захар. На ден тя пиела по 10 чашки с по две захарчета, а това е изключително вредно. Твърде много захар във вашата диета може да допринесе за увеличаване на теглото, липса на енергия и умора – така че вероятно Адел се чувства далеч по -здрава и съсредоточена сега, когато е ограничила навика си.

HIIT тренировки- Адел тренирала с американския треньор Далтън Уонг, който е работил със звезди като Дженифър Лорънс и Вог Уилямс, за да помогне за отслабването й с помощта на високоинтензивни тренировки у дома.