Tенденциите, забелязани на Парижката седмица на модата

1
114
Добави коментар
svetla58
svetla58

Вече ви разказахме за тенденциите, които бяха забелязани на седмицата на модата в Милано, а сега е ред на Париж. С Париж приключи месецът на модата за 2021-ва година. Видяхме какви ще бъдат тенденциите през следващия летен сезон, представени от историческите марки като Chanel, Lanvin и Louis Vuitton, но също така и от по-млади таланти като Ottolinger, Coperni и Rokh. 

Микро топове

Топовете и сутиените стават част от ежедневния ни гардероб, ако се носят под блейзъри или се комбинират с обемни поли и панталони с ниска талия.

Купи кроп топ Undress Code 

Блясък 

Ако в грима този сезон се отбеляза завръщането на цвета, що се отнася до модата, сме свидетели как пайетите, металните и блестящи материи се завръщат, но в правилния баланс. Например, сребърният костюм на Burberry и дългите рокли, покрити с пайети на Loewe и Valentino.

Купи рокля Twinset

Ултра ниска талия

Връщането на ниската талия вече е официално.  Miu Miu внася балансирани пропорции на Y2K и естетиката на ученичката на подиума с нано мини поли, а Диор и Валентино избират бойфренд дънки  с ниска талия, комбинирани с обемни ризи и овърсайз якет.

Кожа и винил

Задължителна част от зимния сезон, са кожата и винилът : от класическите байкърски якета и кожени панталони до костюмът, състоящ се от сако и пола в лилаво на Lanvin, този сезон предлага изобилие на кройки и модели.

Купи кожена рокля Answear

Плетива

Плетивата съчетават традиция и модерност. Те се затвърждават като вечна тенденция и през следващите сезони ще ги виждаме под формата на рокли, полупрозрачни пуловери и сладурски костюмчета, състоящи се от жилетки, кроп топове и мини поли.

Купи жилетка Silvian Heach

Тагове
Balmain, Chanel, Dior, Givenchy, винил, кожа, костюми, кроп топ, мода, Париж, седмица на модата, стил, тенденции