Дневен хороскоп за 22 октомври 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
191
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

17 лунен ден, Луна в Телец

Луната транзитира през последните градуси на зодиакалния знак Телец, така че всички действия, които ще са свързани с наши интереси ще бъдат преувеличени, крайни, понякога доста изобретателни.

Днес можем да направим много, за да придобием онова, което желаем, за да извършим положителни промени, които касаят нашето благоденствие или финанси.

Мнозина ще успеят, ще открият начини, варианти, за да придобият онова, което желаят.

В по-глобален аспект- възможни са социални или други мерки с подобно отражение.

Можем да очакваме добри резултати, шанс да превъртим предизвикателства в полза.

Хубаво е да сме по-инициативни в приоритети, които се отнасят до приходи-разходи, защото сега влияем най-силно на тази нема, а и ще сме концентрирани върху нея.

Слънцето за последно  е в зодиакалния знак Везни, така че се оформят някакви окончателни  впечатления- на кого и в каква степен можем да разчитаме.

От утре-  ще променим стратегията си  спрямо околните, все по-малко ще можем да разчитаме  на толерантност,  в основата ще бъдат- натрупани впечатления до този момент, а също така  и вид интереси…

Хороскоп за родените на 22 октомври

Овен, Лъв, Стрелец– днес можете да подействате позитивно  на финансовото ви състояние, ако едни пътища са затворени пред вас, то вие може да откриете алтернативни, така че да придобиете желаното. Хубав период  да намерите допълнителни източници за печалба  или да попаднете под вид опека. Можете да хармонизирате или да по-добрите най-близката си среда на съществуване. Вземате важни решения, които касаят в партньорски отношения  или те придобиват някакъв окончателен облик…Денят е натоварен от ангажименти, но и продуктивен.

Телец, Дева, Козирог– днес имате възможност  да действате много силно на тенденции, намират се хора,  които ви подават ръка, ако имате нужда от това, водите доста интересни, полезни разговори, които да докоснат сърцето ви  или да се превърнат в възможност  да получите подкрепа на ваши идеи, намерения и т.н.  Денят е доста позитивен за вас, така че дори и да възникват някакви предизвикателства, вие ще ги преодолявате с по-голяма лекота. Може да сте в център от внимание… Въпреки всичко, не са изключени някои недоразумения в дома ви  или натрупани и неразрешени въпроси от миналото, отново да напомня за себе си. Възползвайте се сега, насочете ги в желана от вас посока, както стана ясно вече, можете да въздействате над обичайното.

Водолей, Везни, Близнаци– денят днес не протича  по обичайния ритъм, може да ви се налага да наваксвате със дела, които са изостанали в миналото, да обръщате повече внимание на семейството си, на дома си, защото близките ви имат нужда от това   или  понеже в този сектор ескалират промени, на които трябва да обърнете внимание и да ги насочите в една по-подходяща за вас посока. А може да имате нужда и да останете у дома , да не се претоварвате твърде или да намалите темпото, за да изберете най-важната за вас посока.  Нещо спонтанно и хубаво може да застане на пътя ви, подобно на неочакван шанс  или невидима до този момент възможност, алтернатива на развитие.

Риби, Рак, Скорпион– днес водите доста интересни разговори, част от тях ще ви въодушевят, ще ви помогнат да укрепите важни за вас отношения  с влиятелни личности  или такива, които подкрепят вашата провени мечти и желания. Това е доста добър ден, през който вие може да се докажете в колектив, може да привлечете по-широка подкрепа и одобрение  и със съответните позитиви.  Няма да ви липсва внимание и компания. Денят е подходящ да оздравите партньорски отношения. Може да узнаете тайни, не позволявайте да ви въвличат в интриги или вид нечестност…