Най-щурите идеи за хелоуински маникюр

1
182
Добави коментар
svetla58
svetla58

Както всяка година, от началото на октомври първите идеи за нощта на Хелоуин започват да се появяват навсякъде в магазините и в мрежата. От костюми през прически до маникюри, всички детайли трябва да бъдат абсолютно страховити и готини в същото време. Паяци, дяволи, черни котки, герои от филми на ужасите и тъмни телевизионни сериали, се превръщат в главните герои на нашите страшни визии.

Въпреки ситуацията, вероятно мнго от вас ще останат у дома, гледайки филми на ужасите и по тази причина  тематичен маникюр е напълно достатъчен, за да се почувствате призрачната атмосфера на Хелоуин.

Кървави нокти

Червените капки, капещи върху телесен цвят нокти, незабавно пресъздават ефекта на кървавите нокти: ако искате да бъдете по-креативните просто добавете  рисунки, специални ефекти и ще бъдете готови за най -страшната нощ в годината.

Тикви

Най-популярният символ на Хелоуин, страховита, но и сладка, тиквата е идеалният елемент за маникюр, който пресъздава есенните нюанси. Вариациите са много, от микро тикви до тези, които покриват половината или целия нокът, просто изберете любимия си!

Прилепи, вампири и духове

Вампирите, призраците и прилепите са главните герои на най-страшните фантазии и легенди населяващи кошмарите на хората по целия свят. И така, какво ще кажете да ги изберете за вашият маникюр за Хелоуин? 

Филми на ужасите

Идеалният маникюр за феновете на киното може да бъде вдъхновен от известните класически филми на ужасите.

Купи лак за нокти Dior

Купи веган лак за нокти Nails Inc 

Купи комплект за маникюр Bohemia