Спечелете почивка в Омая и фотоапарати Fujifilm Instax Mini Liplay

9
371
Добави коментар
pgp

ОТДАЙ СЕ НА ПОЧИВКА С NIVEA

Новата кампания на NIVEA се провежда в магазини CBA в периода 21 октомври – 24 ноември 2021г.. за да участваш в нея, е необходимо да закупиш продукти NIVEA за минимум 12лв. с ДДС, а след това да регистрираш касовия бон или фактурата. 

Така ще се запишеш в томбола, чрез която можеш да спечелиш ваучер за 2-дневна почивка в еко селище Omaya или 1 от 3 фотоапарата за моментни снимки Fujifilm Instax Mini Liplay! 

Промо играта се организира и провежда във всички магазини CBA на „ЦБА“ АД, „ЦБА ЕКО МАРКЕТ“ ООД, „ЦБА СОФИЯ“ ООД, „ЦБА Белослав“ ООД и „СТРУГА 21“ ООД  на територията на Република България.   В Промо играта участват всички продукти с марка NIVEA.   Наградите,  предвидени  за  Печелившите  участници  в  томболата  са  1  (един) ваучер за 2-дневна почивка за двама в еко селище Омая, с. Гайтаниново и 3 бр.(три) фотоапарата за моментни снимки FUJIFILM INSTAX MINI LIPLAY.   Ваучерите за 2-дневна почивка за двама в еко селище Омая са с валидност 6 (шест) месеца, считано от 01.01.2022г. и включват  2 (две) нощувки и 2 (две) закуски за двама в еко  селище  Омая.